k@lpsizim_85

Büyükşehir Belediyesi, 50 Bin Çocuğa Spor Yaptıracak

Önerilen İletiler

749.jpgspacer.gif

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bizzat ilgilendiği ve yaz spor okullarının kentteki en ücra semtlere kadar götürülmesini amaçlayan projede bu yıl hedefler daha da büyütülüyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bizzat ilgilendiği ve yaz spor okullarının kentteki en ücra semtlere kadar götürülmesini amaçlayan projede bu yıl hedefler daha da büyütülüyor. Geçtiğimiz yaz 20 bin öğrenciyi spor okullarıyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 50 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

"Çocuklarımızın hayatındaki boşlukları spor ile dolduralım" sloganı ile yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yüzme, yelken, jimnastik, atletizm, futbol, güreş, judo, tekvando, satranç-briç, eskrim, vücut geliştirme, aerobik, okçuluk, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi ve hentbol branşlarının yanı sıra, engelli çocuklar için de özel kurslar açıyor. Buca Kuruçeşme, Hasanağa Bahçesi, Göksu ve Çamkule, Bornova EVKA-4, Torbalı Ayrancılar, Bayındır Merkez ve Canlı-Çırpı, Limontepe, Gültepe Atamer Mahallesi, Çiğli Güzeltepe, Çiğli Çağdaş Eğitim Vakfı, Bayraklı Yamanlar, Ege Mahallesi ve İnciraltı bölgelerindeki tesislerde açılacak spor okullarından bu bölgelerdeki çocuklar yararlanacak.

Çocukların bedensel ve ruhsal gelişimlerinde sporun önemli bir yeri olduğu görüşünden hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, çocukların yaz boyunca, alanında uzman antrenörler eşliğinde, modern tesislerde, sağlıklı koşullarda spor yapmasını sağlayacak.medya73.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap