k@lpsizim_85

Engelli Spor Okulu Yarışmasında Kavga...

Önerilen İletiler

Engelli spor okulu yarışmasında kavga

169723.jpg

İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları Türkiye Birinciliği'nin futbol genç erkekler finalinde kavga çıktı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesince (OBESİD) düzenlenen ''İşitme Engelli Okullar Spor Oyunları Türkiye Birinciliği''nin futbol genç erkekler finalinde kavga çıktı. Yarı finalde rakiplerine üstünlük sağlayan Trabzon İşitme Engelliler Okulu ile Kayseri Kocasinan İşitme Engelliler Okulu genç erkek takımları, Dumlupınar Stadı'nda finalde karşılaştı.

Karşılaşmanın hakemi, ikinci yarıda maç 0-0 devam ederken bir pozisyon sonrası iki takımdan da birer oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Karara itiraz eden sporcular önce hakeme saldırdı. Polis ekiplerince olayın yatıştırılmasının ardından bu kez sporcular birbirleriyle yumruklaşmaya başladı.

Stattaki polis görevlilerine takviye olarak gönderilen çevik kuvvet ekibinin yanı sıra okul idarecileri ve antrenörlerin çabasıyla sporcular sakinleştirildi. Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe de olay sırasında stada gelerek, polis ekiplerine talimat verip tarafları yatıştırmaya çalıştı.

Kavga nedeniyle yaklaşık 20 dakika ara verilen maça, hakemin her iki takımdan 2'şer yedek olmak üzere 4'er oyuncuya daha kırmızı kart göstermesiyle devam edildi.

Takımların 8'er kişiyle mücadele ettiği karşılaşmanın normal süresi 0-0 bitti. Uzatma bölümünde bir gol atan Kocasinan İşitme Engelliler Okulu, maçı 1-0 kazandı.

Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Kılıç, karşılaşma sonrası takımlara kupalarını verdi.

Bu arada, Trabzon İşitme Engelliler Okulundan bir grup sporcu, maç sonunda basın mensuplarına da saldırdı. Araya giren çevik kuvvet ekibinin güvenlik çemberine aldığı gazeteciler, polis aracıyla stattan çıkarıldı.

Ensonhaber

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap