k@lpsizim_85

40 Yıldır Hasta Kardeşine Annelik Yapıyor...

Önerilen İletiler

spacer.gifTrabzon'un Vakfıkebir ilçesinde oturan Melahat Günaydın (52), hasta kardeşi Nebahat Gül'e (45) kırk yıldır annelik yapıyor.

Nebahat Gül, küçük yaşta geçirdiği menenjit hastalığı sonrası beyin zarlarının enfeksiyon kapması üzerine yüzde 90 beyin özürlü hale geldi.

Anne ve babası Almanya'da olan Gül'e, ilkokulu bitirdikten bu yana kardeşi Melahat Günaydın bakıyor. 4 çocuğu bulunan abla Günaydın, kardeşi Nebahat'ı çocuklarından hiç ayırmamış. Bakıma muhtaç kardeşinin ihtiyaçlarına öncelik veren abla Günaydın, kardeşine annelik yapma görevinin kendisinde olmasından mutluluk duyuyor. 3 yıl önce de anneleri vefat edince tamamen bu yükü üstlenen Melahat Günaydın, kardeşiyle yaşamaya öyle alışmış ki babası Almanya'dan görmeye geldiğinde ise Nebahat'ın babasının yanında kalmak bile istemediğini vurguluyor. Kardeşiyle arasında bir sevgi bağı kurulduğunu dile getiren Günaydın, "Çocuklarımdan daha çok onu düşünüyorum. Beni annemin yerine koyup öyle ilgi bekliyor. Ayrıca, hastaya bakmanın mükâfatını Rabb'imden beklediğim için kimseden de karşılık beklemiyorum." diye konuştu.

zaman

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Allah O ablanın yardımcısı olsun ve ne dileği isteğini varsa yerine getirsin.

Zaten abla demek kardeş demek anne baba yarısı demektir benim için.Annemden uzak kaldığım zaman ablama sarılıp annemin kokusunu hisedebiliyorum..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap