k@lpsizim_85

Tekerlekli Sandalye Basketbol Maçları Adana'da...

Önerilen İletiler

31.jpgspacer.gif

Tekerlekli Sandalye Basketbol Grup Play-Off müsabakaları 10 takımın katılımıyla Adana'da başladı.

Adana Vali Yardımcısı Reşat Özdemir, Yüreğir Spor Salonu'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, takımlara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ise çok sayıda ulusal ve uluslararası organizasyona başarıyla ev sahipliği yaptıkları için bu turnuvanın da Adana'ya verildiğini ifade etti.

Bu organizasyonun ekim ayı içerisinde Adana'da yapılacak Tekerlekli Sandalye 2009 Avrupa Şampiyonası için de önemli bir deneyim olacağını kaydeden Hadi, tüm etkinlikleri en az hata ile yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Ali Duran Karakaya da play-off müsabakalarında toplam 10 takımın mücadele edeceğini, maçlar sonunda ilk iki sırayı alacak takımların Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'ne yükseleceğini kaydetti.

Maçların Yüreğir ve Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur spor salonlarında oynanacağını belirten Karakaya, turnuvanın 31 Mayıs Pazar günü oynanacak final müsabakalarıyla tamamlanacağını bildirdi.

Adana Valisi İlhan Atış, Adana Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Yaşar Yurdabak, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek ile İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat'ın da katıldığı açılış töreninin ardından açılış maçında Kırklareli Engelliler Spor Kulübü ile Osmaniye 80. Yıl Engelliler Spor Kulübü karşılaştı.

hürriyet.com.tr

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap