k@lpsizim_85

Satranç Şampiyonası...

Önerilen İletiler

4266.jpg

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından organize edilen ve 34 ilden 129 sporcunun katıldığı satranç şampiyonasında dereceye giren yarışmacılar için Batıpark Spor salonunda ödül töreni düzenlendi.

3 gün süren müsabakaların sonunda erkekler kategorisinde 6 puan alan Mümin Aksu birinci, yine 6 puan alan Şefik Karaköseli ikinci, 5,5 puan alan Uğur Yuvarlak ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini ve madalyalarını Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır'dan aldı.

Bayanlar kategorisinde ise 7 puan alan Sevginur Aydoğan birinci, 6 puan alan Gülçin Pişkin ikinci ve 5 puan alan Yücel Yıldıran üçüncü oldu. Birinci olan yarışmacının ödülünü Vali Yardımcısı Servet Güngör, ikincinin ödülünü Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve üçüncünün ödülünü ise Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı Erol Erdem verdi.

Törene, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Vali Yardımcısı Servet Güngör Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Görme Engelliler Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Arguz da katıldı. Törenin sonunda konuklar ve yarışmacılar hatıra fotoğrafı çektirdi.

1.jpg

5.jpg

6.jpg

3.jpg Haber46.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap