k@lpsizim_85

Kızgın Boğalar Artık Serbest!

Önerilen İletiler

Kızgın boğalar artık serbest! lamborghini-super-trofeo.jpg

Dünyanın en hızlı, tek marka yarış serisi Lamborghini Blancpain Super Trofeo hafta sonu (15–16 Mayıs) Adria Uluslararası Yarış Parkuru'nda başladı. Hafta sonu boyunca 40 dakikadan oluşan 3 yarışta mücadele eden pilotlar, Lamborghini’nin 570 bg güç üreten V10 5.2 litre ‘Iniezione Diretta Stratificata’ motoruna sahip, birbirinin eşi olan özel üretim Gallardo LP 560-4 yarış otomobillerini kullandı.

Yarıştan kareler için tıklayın

Fabio Babini ve Claudio Rossetto’nun oluşturduğu İtalyan takımı Petri Corse genel sıralamada 1.’liği alarak ilk yarışın galibi oldular. Hafta sonu yapılan üç yarışta da ipi birinci olarak göğüsleyen ikili aynı zamanda, 1:16.621 ile en iyi tur zamanını yaptı.

Lamborghiniler’le kıyasıya rekabet

Adria pistinde başlayan Super Trofeo serisinin harika yarışlara sahne olacağını söyleyen Lamborghini Marka ve Tasarım Direktörü Manfred Fitzgerald, "Adria pisti, Super Trofeo için mükemmeldi. Lamborghini tutkusu ve yüreği ile bu İtalyan ortamı başarılı bir başlangıç oldu" dedi.

Super Trofeo yarışları altı hafta boyunca Norisring, Spa-Francorchamps, Silverstone, Catalunya ve Paul Ricard’ın da aralarında bulunduğu Avrupa pistlerinde devam edecek. Bundan sonraki yarış 26–28 Haziran 2009’da Almanya’nın Norisring pistinde koşulacak.

Genel sıralama:

1. Babini/Rossetto, Petri Corse, 1:16.621

2. Piccioli/Amaduzzi, Bonaldi Racing, 1:16.768

3. Sanna, Automobili Lamborghini, 1:17.075

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap