k@lpsizim_85

Hyundai'den Yeni Matrix

Önerilen İletiler

679.jpg

spacer.gifHyundai, Matrix'in İki Kişilik Ticari Araç Versiyonu Matrix Space'i Satışa Çıkardı.

Hyundai'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Hyundai Matrix'in sunduğu konfordan, ekonomiden ve pratiklikten taviz vermeden ticari amaçla yük taşımaya imkan veren Yeni Matrix Space, daha çok pastane, çiçekçi ve ecza deposu gibi çok ağır olmayan yükleri taşıyan ya da çeşitli iş kolları için yol destek birimi ve teknik servis aracına ihtiyaç duyan kişi ve şirketlere hitap ediyor.

İşte Hyundai Matrix Space / Foto-Galeri

Matrix Space'in dış ve iç tasarım açısından beş kişilik MPV versiyonuyla 2 kişilik olması ve karartılmış arka camları haricinde bir fark bulunmuyor. MPV platformu üstüne geliştirildiği için yola hakim durumdaki yüksek sürüş pozisyonuna ve geniş görüş açılarına sahip olan yeni Hyundai Matrix Space'in yolcu bölümüyle kargo alanı metal bir separatör ile ayrılıyor.

Aracın 110 beygir gücündeki 1.5 dizel motoru 100 kilometrede ortalama 5.2 litre yakıt tüketiyor. 1900 ile 2750 d/d arasında 235 Nm tork üreten bu dizel motor, Matrix Space'i 170 kilometre maksimum hıza çıkarabiliyor.

Yeni Hyundai Matrix Space'in fiyatları, motor ve donanım seçeneklerine göre 18 bin 850 TL ile 23 bin 200 TL arasında değişiyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap