k@lpsizim_85

Milli takım Aksaray'da Toplandı

Önerilen İletiler

30017.jpg

Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takım kampı Aksaray'da başladı.

Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takım kampı Aksaray'da başladı. Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı Aksaray'da kampa girdi. Dünya Şampiyonası öncesinde İngiltere'de bir turnuvaya katılacaklarını ifade eden Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takım Antrenörü Nejat Üstün, "Aksaray'da kampımız 4 Haziran'a kadar devam edecek. Daha sonra 5-11 Haziran'da İngiltere'de yapılacak turnuvaya katılacağız. Turnuvanın ardından Ağustos ayında Çek Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası hazırlıklarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kamp süresince günde 6 saat antrenman yapacaklarını ifade eden Üstün, "Aksaray kampı hem İngiltere'deki turnuvaya, hem de Ağustos ayında yapılacak Dünya Şampiyonası'na hazırlık olacak. O nedenle bu kampı iyi değerlendireceğiz. Günde 6 saat çalışmamız olacak" dedi.

Kamp için Aksaray'a gelen sporcuları ziyaret eden Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu sporcularla yakından ilgilendi. Okçuluk Branş Sorumlusu ve Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Naci Uğur'un da hazır bulunduğu ziyarette, sporcu, antrenör ve teknik heyetle sohbet eden Vali Orhan Alimoğlu sporculara Aksaray'daki kampta, katılacakları turnuva ve Dünya Şampiyonası'nda başarılar diledi. Sporculara çeşitli hediyeler veren Vali Alimoğlu ve Okçuluk Branş Sorumlusu ve Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü

Naci Uğur, kamp hakkında bilgi aldı.

medya73.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap