Derince_Li

Mucizenin gerçek adı: Ahmet

Önerilen İletiler

Mucizenin gerçek adı: Ahmet ahmet-ari.jpg16 yaşındaki Ahmet Arı'nın önce top oynarken sol bacağı kırıldı ve bu bacağına 3 kez platin takıldı, ardından kendisine kemik kanseri tanısı konulan Ahmet'in sol bacağı kalçasından kesildi, daha sonra kaptığı bir enfeksiyon yüzünden komaya giren Ahmet, ailesinin mezar yerini bile hazırlamasına rağmen bir mucizeyi gerçekleştirdi ve komadaki 12. günde hayata yeniden “merhaba” dedi.

Ahmet Arı, Yenibosna Halid Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi. Bu yıl sadece 6 gün okula gidebildi. Arkadaşlarıyla top oynarken düştü ve bacağı kırıldı. Tam bir futbol aşığı olan Ahmet'in bacağının kırılmasıyla hayatı değişti. Ahmet'in bacağına önce tam 3 kez platin takıldı. Platinler Ahmet'in bacağında sürekli oynuyordu.

ahmet-ari200.jpgBaba Şahin Arı, 3. platinden sonra oğlunun doktorunu değiştirdi. Gittikleri hastanede Ahmet'e kemik kanseri tanısı konuldu. Ardından Ahmet'in sol bacağı kalçasından kesildi. Tüm bu yaşananlardan sonra Ahmet, kaptığı bir enfeksiyon yüzünden komaya girdi.

Komaya giren Ahmet Arı, Medical Park Sağlık Grubu Bahçelievler Hastanesinde tam 12 gün koma halinde yoğun bakımda kaldı.

Anne Fatma Arı oğlunun öleceğine artık öylesine inanmıştı ki, hastaneye gelmekten vazgeçmiş hatta çok acı çektiğini düşündüğü için de fişinin bir an önce çekilmesini istiyordu. Baba Şahin Arı da memleketi Bayburt'da mezar yerini ayırtmıştı. Ancak mucize gerçek oldu ve Ahmet komadaki 12. günün sonunda gözlerini açarak hayata ikinci kez “merhaba” dedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap