k@lpsizim_85

Gizem, Babasının Uyguladığı Şiddet Yüzünden Evi Terk Eden Annesini Arıyor

Önerilen İletiler

686.jpg

spacer.gifBursa'da Yürüme Engelli 18 Yaşındaki Gizem Mutlu, Evi Terk Eden Annesinin Ardından Gözyaşı Döküyor.

Nedeniyle Evi Terk Eden ve 7 Aydır Kendisinden Haber Alınamayan Çiğdem Mutlu'nun (35) Bulunması İçin Kapı Kapı Dolaşan Yürüme Engelli Genç Kız, Annesinin Geri Dönmesi İçin Dua Ediyor.

Bursa'da Yürüme Engelli 18 Yaşındaki Gizem Mutlu, Evi Terk Eden Annesinin Ardından Gözyaşı Döküyor. Babasıyla Şiddetli Geçimsizlik Nedeniyle Evi Terk Eden ve 7 Aydır Kendisinden Haber Alınamayan Çiğdem Mutlu'nun (35) Bulunması İçin Kapı Kapı Dolaşan Yürüme Engelli Genç Kız, Annesinin Geri Dönmesi İçin Dua Ediyor.

Eşinin uyguladığı şiddet nedeniyle evi terk eden Çiğdem Mutlu, arkasında bakıma muhtaç gözü yaşlı iki çocuk bıraktı. Annesinin bulunması için yardım isteyen gözü yaşlı Gizem, babasının da kendisini istemediğini belirterek, "Ne yapacağımı şaşırdım. Sağlım yerinde olsa çalışıp kendime bakarım. Ama ayaklarımda sorun var zor yürüyorum. Bunun yanında bir de ailem tarafından terk edildim. Ben annemi çok seviyorum, biliyorum o da beni çok seviyor. Babam yüzüden psikolojisi bozuldu. Tedavi görüyordu. 7 ay önce ananemle kalıyorduk. Dışarı çıkıyorum diyerek gitti, bir daha gelmedi. Yardım istemediğim kimse kalmadı. Ama bir sonuç alamadım. Birilerinin annemi bulmam için bana yardım etmesini istiyorum." diye konuştu.

Annesi evi terk ettikten sonra babası Kamil Mutlu'nun, "Sen annene benzemeye başladın. Bir daha bu eve gelme" diyerek kendisini kovduğunu ileri süren Gizem, annesi gibi kendisinin de şiddete maruz kaldığını anlattı. 13 yaşındaki kardeşi İpek'in babasıyla kaldığını, kendisinin ise Gemlik İlçesi'ndeki anneannesinin yanında kaldığını belirtti. Ayten Bozkaya Spastik Özürlü Çocuklar Hastanesi'nde yürüme sorunu ile ilgili tedavi gören Gizem Mutlu, "Hastane'de çok zor günler geçiriyorum. Arkadaşlarımın anneleri yanlarında onlarla ilgileniyor. Benim annem yok. Sürekli ağlıyorum. Kardeşimi de özlüyorum. Annem babam yüzünden bizi terk etti. Ama benim bu halimi görse mutlaka geri döner. Annemi çok seviyor ve çok özlüyorum. Herkese yalvarıyorum lütfen annemi bulun." dedi.

(CİHAN)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap