k@lpsizim_85

Engelliler Engelsiz İlerliyor

Önerilen İletiler

682.jpg

spacer.gifTekerlekli Sandalye Deplasmanlı Basketbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi tekerlekli sandalye basketbol takımı galibiyeti seriye bağladı.

Antalya takımı Urfa Engelliler Basket takımını deplasmanda 55-70 yenmeyi başardı.

Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Basketbol Birinci Ligi’nde oynanan müsabakada Urfa Engelliler Basket takımını deplasmanda 55-70 yenen Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı galibiyet serisini sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi puanını 27’ye yükselterek sıralamadaki 3’üncülüğünü korudu.

Galibiyet serisine bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı Urfa Engelliler Basket Takımını mağlup ederek, Süper Lig’e yükselme yolunda iddiasını sürdürdü. Deplasmanda oynanan karşılaşmada, maçı 55-70 gibi farklı bir skorla kazanan takım, ligin bitimine üç hafta kala bir maç eksiği ile sıralamadaki yerini korudu. Maçın başında kurdukları baskıyı tüm periyotlarda devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, hücumda ve savunmada gösterdiği başarılı performansı ile maçı lehine çevirmesini bildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı Antrenörü Servet Sınacı, alınan galibiyet üzerine yaptığı açıklamada takımın performansından memnun olduğunu belirtti. Sınacı,”Ligin başından bu yana takım içindeki uyum, skora yansıdı. Urfa deplasmanında da bunu yaşadık. Liderle aramızda 2 puan fark var. Bir maç eksikle 3’ncü sıradayız. Son üç maçı puansız kapatıp mutlu sona ulaşacağız. Oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

kanalvip

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap