k@lpsizim_85

YOSK, Samsun Temsilcisini Deplasmanda Yendi

Önerilen İletiler

641.jpg

spacer.gifTekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lig’inde mücadele eden Yalova’nın Engelli Gençlerinin oluşturduğu

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lig’inde mücadele eden Yalova’nın Engelli Gençlerinin oluşturduğu YOSK Samsun deplasmanından altın değerinde bir galibiyet alarak ligde kalma umutlarını önümüzdeki maçlara bıraktı.

17 Mayıs Pazar günü Samsun Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda Samsun Engelliler Gücü ile karşılaşan YOSK 1.Devre kendi sahasında 5 sayı farkla yenildiği rakibinden böylelikle rövanşını da almış oldu.

YOSK, Samsun temsilcisini 48 – 49’luk skorla mağlup etti. Önümüzdeki hafta da tekrar Samsun Deplasmanına gidecek olan YOSK bu kez Samsun’un diğer engelli takımı olan Samsun Yıldızlar ile 24 Mayıs 2009 Pazar günü karşılaşacak.

Takım Koçu Celal Demirtaş, “Birlikte olmaya başladığımız andan beri takımımızın başarı grafiği yükselme durumuna geçmiş bulunmaktadır. O andan beri oyuncularımız inançla mücadele etmeye başladıklarını ve 1.ligde kalmak için ellerinden geleni yapmaya başardıklarını söyleyebilirim. Göreceksiniz bu takım 1.ligde kalacaktır. Oyuncularım tüm güçleriyle buna şartlanmış durumdadır. 2 evimizde olmak üzere 1 deplasman maçımız kalmış bulunmaktadır. Her maçımız bir final havasında geçmektedir. Başaracağımıza inancım tamdır. Takımımıza destek verilmesini Yalova’nın değerli insanlarından bekliyorum” dedi.

yalovamiz.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap