k@lpsizim_85

Ücretsiz İnce Ayar: Messenger Plus Live

Önerilen İletiler

Live Messenger kolay bir şekilde birçok yeni özellik ile donatılabiliyor. Tüm bunlar için ihtiyacınız olan tek şey ücretsiz yazılım "Messenger Plus Live".

İşte Microsoft bunu düşünemedi: "Messenger Plus Live ( http://www.msgplus.net/scripts/MSN ) Messenger'ın halefine birçok gerekli ve hoş özellik ekliyor. Chat penceresini yarı şeffaf bir modda açabilir veya arkadaşlarınıza kişisel ses ifadeleri gönderebilirsiniz.

Ücretsiz yazılımın "Messenger Kilidi" fonksiyonu ana pencere dâhil tüm chat pencerelerini bir tuş kombinasyonu ile saklayabiliyor. Ayrıca bilgisayardan ayrıldığınızda kimsenin Messenger'ınızı karıştırmasını istemiyorsanız bir koruma parolası belirleyebilirsiniz. Sürekli bilgi koruması için konuşma geçmişinizi bir parola ile şifreleyebilirsiniz.

20090327145224.jpg

Profesyoneller Messenger Plus Live ile ihtiyaç duydukları özellikleri script hazırlayıp ekleyebilir ve chat programını tamamen kişiselleştirebilir. Daha az tecrübeli olanlar üreticinin web sitesini ziyaret edip hazır script'leri indirip kullanabilir.

Şu an için Sound & Audio, Filesharing, Look & Feel ve oyunlar gibi kategorilerde yaklaşık 250 adet script sunuluyor. Bot-script'leri çok ilginç: Bilgisayar başında olmadığınızda otomatik sizin yerinize arkadaşlarınızla konuşuyor.

"Messenger Plus Live" kurulumu yaptığınız Türkçe hazırlanmış bir asistan size programın tüm özelliklerini tanıtıyor.

Download: http://www.msgplus.net/download/

Live Messenger: Ücretsiz araçlarla genişletin : http://www.chip.com.tr/konu/Live-Messenger...etin_11771.html

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap