k@lpsizim_85

Cesur Yürekler Tamgaz...

Önerilen İletiler

574.jpg

spacer.gifAmpute Futbol Türkiye Şampiyonası'nın 3. gününde play-off'a kalan takımlar belli oldu. Ankara Başkent, Karagücü ve Altay, Türkiye şampiyonluğu için mücadele verecek.

Ampute Futbol Türkiye Şampiyonası'nın 3. gününde grup maçları tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Tesisleri'nde oynanan maçlar sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan Ankara Başkent, Karagücü ve İzmir Altay takımları play-off grubunda oynamaya hak kazandı.

Dün oynanan maçlarda İstanbul Özürlüler, Kayseri Erciyes'i 4-0 yenerken zorlanmadı. Ordu Bedensel Engelliler, Konya Tedaş Meram'ı 2-1 yenip adını klasman grubuna yazdırdı.

Günün en çekişmeli karşılaşması ise Samsun Engelligücü ile Malatya Bedensel Engelliler arasında oynandı. Karşılıklı atılan goller sonrası taraflar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Turnuva yarın oynanacak son maçlardan sonra yapılacak ödül töreni ile sona erecek. Ödül törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yanı sıra ünlü futbolcular Hakan Şükür ve Okan Buruk'un da katılması bekleniyor.

fanatik

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap