Can Sengul

Yeni Adsl Tarifeleri Açıklandı

Önerilen İletiler

zun süredir indirim yapılmayan ADSL tarifelerinde yapılan yeni düzenleme ile büyük değişiklikler yapıldı.

adsl_t10.jpg

Sınırlı ve sınırsız paketlere ek olarak herhangi bir hız garantisi verilmeyen esnek paketler de seçenekler arasına eklendi. Esnek paketlerde hız garantisi bulunmuyor. Maksimum 8 MBit'e kadar hıız seçeneği sunuluyor. Kullanıcının bağlı bulunduğu santralin durumuna göre hız otomatik olarak verilecek.

Toptan fiyatları açıklayan Türk Telekom, son kullanıcı fiyatlarını servis sağlayıcılara bıraktı. Esnek paketlerde Adil Kullanım adı altında eklenen özel bir madde ile eğer kullanıcı 15 GB veri kullanımını aşarsa hızı otomatik olarak 512 MBit'e düşecek. Bir sonraki ayda ise hızı normale döndürülecek.

İşte Türk Telekom'un açıkladığı toptan satış fiyatları:

adsl_p10.jpg

Öte yandan son kullanıcı tarifelerini açıklayan ilk firma Türk.Net oldu. Firma kotal ve kotasız tarifelerle esnek paketin duyurusunu yaptı. 4 GB kotalı, 6 GB kotalı ve kotasız olmak üzere üç farklı seçenekten oluşan kampanya kapsamında TurkNet, tüm kullanıcılarını 8 Mb/sn’ye kadar bağlanabilecekleri en yüksek hızda internete bağlıyor:

ads_ta10.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sınırsızzz da çok sacma iş yapmışlar aylık 15 gb den sonra hız yarı yarıya düşecekmiş resmen sınırsıza sınır koymuşlar benim aylık 40 gb indirdiğim oluyor napacağım şimdi .:S

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle paylaşımından ötürü teşekkürler. Sana aynen katılıyorum; ben de senin kullandığın ölçüye yakın değerde download yapıyorum. Sonuçta adı üstünde: SINIRSIZ ! Ben ce hiç de adil bir uygulama değil bu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap