k@lpsizim_85

Ayakları ve Kolu Yok Ama Bale Yapıyor...

Önerilen İletiler

473.jpg

spacer.gifO, İngiltere'nin en küçük kahramanı! Daha dokuz aylıkken ciddi bir hastalık geçirerek iki ayağını ve bir kolunu kaybeden ve şimdi dört yaşında olan Harvey,

O, İngiltere'nin en küçük kahramanı! Daha dokuz aylıkken ciddi bir hastalık geçirerek iki ayağını ve bir kolunu kaybeden ve şimdi dört yaşında olan Harvey, kız kardeşinin bale yapmasına özenip dans derslerine katılmaya başladı.

Henüz dokuz aylıkken yakalandığı menenjit hastalığından dolayı iki ayağını ve bir kolunu kaybeden Harvey, cesareti, azmi ve başarma hırsıyla boyundan büyük işlere kalkışıyor. Engelli olmasına rağmen bale derslerine katılan dört yaşındaki çocuk, annesinin gözyaşları eşliği gururunu okşuyor, baledeki arkadaşlarının da desteğini ve alkışını kazanıyor.

ABLASINA ÖZENDİ, BALE YAPIYOR

Beş yaşındaki ablasının bale yapmasına hayran olan Harvey, onun gibi dans edebilmek için derslere katılmaya başladı. İngiltere'de yaşayan küçük dev adam için annesi, "O, yapmak istediği şeyi kafasına koyduysa mutlaka gerçekleştiren bir çocuk. Dans edince kendini mutlu hissediyor. Derslere katılmak, stüdyoda bale yapmak ona moral veriyor. Ayakları olmadığını düşünmüyor. Bu çok önemli" şeklinde konuşuyor.

Eşinden boşanan 34 yaşındaki kadın, bale hocasının da oğlundan memnun olduğunu söylüyor. Bale hocası Nicky Wright'sa Harvey'in dersler boyunca hep gülümsediğini ve hiç yılmadığını anlatıyor.

Harvey'e özel olarak hazırlanan protez bacaklar sayesinde futbol oynayabilen, dans edebilen çocuk, yaşıtlarından farklı olduğunu düşünmüyor. Çünkü o, hayatı seviyor. Bu gidişle geleceğin baleti olursa da şaşmamak gerek.

gazeteport

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap