k@lpsizim_85

Mehmet mi İsmail mi?

Önerilen İletiler

447.jpg

spacer.gifHerkes Mehmet Okur'u Yalovalı diye bağrına basarken gerçek Yalovalı İsmail Ar, bir kez daha Galatasaray ile Avrupa Şampiyonu oldu.

Geçtiğimiz sene Avrupa ve Kıtalararası Kupa Şampiyonu olarak unutulmaz bir başarıya imza atan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu sene Alman

Geçen yıl Tekerlekli Sandalye Basketbolunda Kıtalar Arası Dünya Şampiyonu olarak adını tüm Dünya’ya olduğu kadar Tüm Türkiye’de duyuran Galatasaray’ın TekerlekliSandalye Basketbol Takımının ENGELSİZ ASLANLARI bu sezon da Alman rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Üst üste iki kez aynı başarıyı kazanan SArı- kırmızılı ekipte bir de Yalovalı vardı: İsmail Ar.

Yalova'nın bir köyünden çıkıp dünya şampiyonu olan Galatasaray'da forma giyme başarısı gösteren Yalovalı İsmail Ar, çok az insana nasip olacak bir başarı kazandı. Yalova Bedensel Engelliler İl Spor Temsilcisi Mahmut Güral ise Yalova'nın İsmail'e kayıtsız kalmasından yakındı.

Güral, "Acaba Yalova İsmail AR’ın bu son başarısını hiç paylaştı mı? Onu törenle karşılamaya hiç hazırlandı mı? Yetkililer başarıyı paylaştığımızı belirtecek bir demeç verdiler mi" diye sordu.

Güral, şöyle konuştu: "Yalova’nın Bedensel Engelliler İl Spor Temsilciliği olarak Tekerlekli Sandalye Branşında İlimiz adını gururla temsil eden İsmail AR kardeşimizi bu başarısından dolayı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Aynı başarıyı imkan tanındığı takdirde Yalova’nın Engelli gençlerinin Tekerlekli Sandalye Takımı olarak 1.Ligde oynayan YOSK’un da gerçekleştirebileceğini belirtmek istiyorum"

yalova77

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap