k@lpsizim_85

Engelli Silahşörler GAP Şenliklerine Hazırlanıyor

Önerilen İletiler

453.jpg

spacer.gifspacer.gifGençlik ve Spor il Müdürlüğü engellilere kucak açtı. Engellilerinde spor yapma hakkına sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal,

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü engellilere kucak açtı. Engellilerinde spor yapma hakkına sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, Tekerlekli Sandalye Basketbol takımından sonra atıcılık branşında da engellilerin spora başladığını belirtti.

Geçen yıl GAP Spor Şenlikleri’ne katılan engelli sporcuların ilk kez resmi müsabakaya katılmalarına rağmen önemli dereceler elde ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, Erzurum’da yapılacak GAP Şenliklerine katılacak engelli atıcıların sayı olarak daha fazla olacağını ve bu sporculardan altın madalya beklediğini açıkladı.

Engelli sporcuların antrenör Emin Soysal nezaretinde Kamil Ocak Spor Salonu’nda çalıştığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizim görevimiz herkesin spor yapmasını sağlamak. İki yıl öncesine kadar Gaziantep’te bilek güreşinin dışında engelli sporu yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’in büyük katkılarıyla Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı kuruldu. İki yıldan bu yana deplasmanlı ligde mücadele ediyorlar. Geçen yıl atıcılık sporu başladı. 2 kişiyle başlayan atıcılıkta şimdi lisanslı sporcu sayısı oldukça fazla. Önümüzdeki aylarda spor yapan engelli sayısı artacak. Atıcılık sporuna ilgi duyan tüm engelli sporculara başarılar diliyorum. Her zaman onların yanındayız” dedi.

gaziantep haberler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap