k@lpsizim_85

Bedensel Engelli Basketbolcülerimiz Salon Bulamıyor...

Önerilen İletiler

Türkiye ikinci lig Bedensel engelliler basket lig yükselme maçları Adana’da 26-31 mayıs tarihleri arasında oynanacak.

Bedensel engelliler basket takımı 26-31 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan yükselme gurup maçları hazırlıklarını salon sıkıntısı nedeniyle sürdüremiyor. Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol 2. Lig’inde verdiği üstün mücadele sonrası birinci lig terfi maçlarına katılmayı hak eden Batman Engelliler Basketbol Takımı yükselme maçları hazırlıklarına geçen hafta Batman Atatürk kapalı spor salonunda başladı. Ancak bu hafta kapalı spor salonunun bakım ve onarıma alınması nedeniyle hazırlık yapma imkanı bulamayan engelliler basket takımı yükselme gurup maçları hazırlıklarını durdurmak zorunda kaldı. Kapalı spor salonunun hafta sonu oynanacak olan 12 dev adam basketbol okulları altıncı Türkiye ligi şölenleri doğu grubu müsabakaları nedeniyle bakıma alınmasından dolayı kendilerine salon tahsisi yapılamadı.

ÇALIŞMALARA ARA VERDİLER

Batmanda çalışabilecekleri başka salon bulunmadığından dolayı çalışmalarına ara vermek zorunda kalan takım çalışma programını da askıya almış durumda. 3 hafta sonra Adana’da başlayacak olan birinci lige yükselme maçlarında güçlü rakiplerle karşılaşacak olan Batman Engelliler basket takımı yetkililerde soruna bir çözüm bulunmasını bekliyor. Yükselme gurubunda kendi guruplarında ilk iki sırayı alan 10 takım katılacak. Ligde ikinci yılında önemli başarı gösteren batman engelliler basket takımında hedef yükselme gurubunda da bu başarısını sürdürüp birinci lige çıkmaktı ancak karşılaştıkları engeller nedeniyle çalışma programını uygulayamayan takım hazırlık çalışması yapmadan katılacağı yükselme gurup maçlarında sıkıntı yaşayacağı ifade edildi.

TAKIMLAR BELİRLENDİ

Adana’da oynanacak olan yükselme gurubunda oynaması kesinleşen takımlar A gurubundan Bursa Osmangazi, Kırklareli, B gurubunda İzmir Bornova barışgücü, Konya C gurubundan Ankara Büyükşehir, Trabzon, D gurubundan Osmaniye 80. yıl, Hatay dötyol ve E gurubundan Muş ile batman engelliler basket takımı oldu. Yükselme gurubu hazırlıklarıyla ilgili bir açıklama yapan batman engelliler spor kulübü başkanı Nasreddin KAYA; “Yükselme grubunda Batman’ı en iyi şekilde temsil etmek için lig sonrası hazırlık programı hazırlayıp program kapsamında çalışmalara başladık. Ancak şu ana kadar sadece iki hazırlık çalışması yapabildik zaman aleyhimize işliyor. Ve biz salonun bakıma alınması nedeniyle çalışacak salon bulamıyoruz. Yükselme maçları 26 mayısta adana ilinde başlayacak ve 31 mayıs tarihinde son bulacak zaman daralmaya başladı ve biz yükselme gurubunda güçlü takımlarla karşılaşacağız. Ama maalesef biz şu an hazırlık yapamıyoruz ve elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Biz birinci lig yolunda toplumun her kesiminden destek beklerken maalesef çalışacak salon bulamıyoruz. Biz bu halde nasıl yükselme gurubunda başarı elde edeceğiz bilemiyorum. Yetkililerden soruna bir çözüm bulmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

batmandogus

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap