k@lpsizim_85

Özürlü Genç 3. Kattaki Evinin Penceresinden Düştü

Önerilen İletiler

436.jpgspacer.gif

spacer.gifErzurum'da 3. kattaki evinin penceresinden aşağı düşen özürlü genç ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Erzurum'da 3. kattaki evinin penceresinden aşağı düşen özürlü genç ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Yukarı Mumca Caddesi Gemalmaz Sokak Yüksel Apartmanı 3. katta ailesiyle birlikte yaşayan özürlü Hüseyin Müslüm Güngör (16), dışarı çıkan annesine bakmak için evinin penceresinden bakarken dengesini kaybetti. Pencereden aşağı düşen Güngör'ün sokak ortasında kanlar içerisinde yattığını gören semt sakinleri 155 Polis hattı ile 112 Acil'i aradı. Bu arada semt sakinleri olay yerine sağlık ekipleri gelene kadar yerde kanlar içerisinde ve acılar içerisinde kıvranan Güngör'e müdahale etmedi.Oğlunun yere düştüğünün kendisine haber verilmesi üzerine evinde oturan Baba Ayhan Güngör de aşağı inerek kanlar içerindeki oğlunun başında gözyaşları dökmeye başladı.

112 Acil ekiplerinin gelip ilk müdahalenin ardından sedyeye koyduğu Güngör, Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ni kaldırıldı. Burada yapılanan müdahalenin ardından Güngör tedavi altına alındı. Doktorlar, Güngör'ün vücudunda kırıkların oluştuğunu ve ağır bir travma geçirdiğini ifade etti.

(CİHAN)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap