k@lpsizim_85

Yarım Kadın Rosemaria'nın Ağlatan Aşk Hikayesi!...

Önerilen İletiler

392.jpg

spacer.gifDoğuştan yarısı olmayan kadına aşık olan adam, kısa sürede evlendi.Kocasına bir çocuk vermek isteyen kadın, doktorların,"ölürsün" uyarısını dinlemedi.Hem de bir değil iki çocuk verdi.

Rosemarie Sigins, doğuştan özürlü olarak dünyaya geldi.Nadir bir genetik bozukluk olan sakral Agenesis olarak bilinen bozuklukla doğan Rosemaira'nın yarısı yoktu.Gelişmemiş ayakları ters yöne doğruydu. Kendisi gibi özürlü olan diğer kardeşiyle büyüyen Rosemaira, yaşamını bu şekilde sürdürdü.

Çocukluğunda bir araba tutkunu olan Rosemaira, babasının kucağını oturup araba bile kullandı.Bununla da yetinmedi.Azimle çalışarak bir ehliyet almayı başardı.Ehliyet aldıktan sonra babası vitesi ve freni elle kontrol edilen özel yapılmış bir araba aldı.

Gittiği okulları hep birincilikle bitiren Rosemaira'nın inanılmaz azmi, normal insanların bile yapamadığı işleri yapmasını sağladı.Okulunu bitirdikten sonra evine kapanmayıp çalışmaya başlayan rosemaria, bir otomobil yedek parçası satan mağazanın en iyi elemanı durumuna geldi.

1997 yılında tesadüfen tanıştığı Dave Siggins'e aşık olan Rosemaria, bu adamla iki yıl arkadaşlık etti.Dave, hayran kaldığı bu kadına sırılsıklam aşık olunca ikili evlenmeye karar verdiler.1999 yılında evlenen ikilinin arasındaki aşk gazetelere bile haber oldu.

Bu yaşına kadar kafasına koyduğu herşeyi yapmayı başaran Rosemaria, kendisini bu kadar seven kocasına bir çocuk vermek istedi.Doktorlar bunun çok ama çok zor olduğunu, gelişmemiş ayaklarının buna engel olduğunu söyledi.Hatta ölüm riskinin bile bulunduğunu söylediler.Ama bu müthiş kadın uyarılar dinlemedi.Hatta kocasına çocuk verebilmek için gelişmemiş ayaklarının kesilmesini bile istedi.

İki yıllık tedaviden sonra sakral Agenesis hastası olarak dünyada doğurabilen ilk anne olarak tıp tarihine geçti.Doktorların kürtaj önerisini sert bir şekilde geri çeviren bu kadın, gayet normal olan bebeğini kucağına almayı başardı.

Bu doğuma mucize diyen doktorları ikinci bir sürpriz daha bekliyordu.İlk bebeği James'ten 8 yıl sonra Rosemaria ikinci bebeğini de dünyaya getirdi.

Şimdi 4 kişilik bir aile olan Sigins ailesi, aşkın, tutkunun ve azmin birer abidesi olarak mutlu bir hayat sürüyor

habervtrini

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap