k@lpsizim_85

Tekerlekli Sandalye Basketbolu Avrupa Şampiyonlar Ligi Maçları Yarın Başlıyor!...

Önerilen İletiler

359.jpg

spacer.gifGalatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu turnuvanın son şampiyonu

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın bu turnuvanın son şampiyonu ve Kıtalararası Şampiyon unvanlarıyla katılacağı Tekerlekli Sandalye Basketbolu Avrupa Şampiyonlar Ligi maçları, yarından itibaren Almanya'da başlayacak.

Wetzlar şehrinde 1-3 Mayıs tarihlerinde yapılacak Şampiyonlar Ligi maçlarına iki ayrı grupta sekiz takım katılacak. Galatasaray'ın, geçen yılın finalinde 61-53 yenerek şampiyonluğa ulaştığı Almanya'nın RSV Lahn-Dill takımı ise bu turnuvanın ev sahibi konumunda bulunuyor.

Turnuvada (B) Grubu'nda Galatasaray, CS Meaux (Fransa), RSC Rollis Zwickau (Almanya) ve CD Once Andalucia (İspanya) takımları yer alıyor. A Grubu'nda ise RSV Lahn-Dill (Almanya), Elecom Sport Onlus Roma (İtalya), CD Fundosa Once (İspanya) ve Hyeres Handiclub (Fransa) mücadele edecek.

Turnuvanın ilk günündeki ilk maçında İspanyol rakibi CD Once Andalucia ile karşılaşacak olan Galatasaray, günün ikinci maçında ise Fransız CS Meaux takımıyla rakip olacak. Galatasaray, turnuvanın ikinci günündeki ise Almanya temsilcisi RSC Rollis Zwickau ile karşılaşacak.

maraton

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap