k@lpsizim_85

İstanbullu Özürlülere Bedava Tatil İmkanı...

Önerilen İletiler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Özürlüler Yaz Kampı” kayıtları başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl da kapılarını İstanbullu özürlülere açacağı “Özürlüler Yaz Kampı” kayıtları başladı. Aileleriyle birlikte bir hafta ücretsiz tatil imkânı, tüm İstanbullu özürlülere bir telefon kadar yakın.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM), İstanbullu özürlülerin yaşamını kolaylaştırma amaçlı sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. İSÖM, özürlü ve özürlü aileleri için düzenlediği ücretsiz Özürlüler Yaz Kampı’nın kapılarını açmaya hazırlanıyor. İstanbullu her özürlü ve özürlü yakınına Florya-Çiroz’da bir haftalık ücretsiz tatil imkânı sağlayan Özürlüler Yaz Kampı kayıtları önceki gün başladı. Özürlüler Yaz Kampı’nın açık kalacağı Ekim ayı sonuna kadar devam edecek olan kayıtlara tüm İstanbullu özürlüler başvurabilecek. Kayıt yaptıran ancak bu sezon tatil imkânından yararlanamayan özürlü ve özürlü yakınlarının kayıtları önümüzdeki tatil sezonuna sarkıtılacak.

ÖZÜRLÜLERE KLİMALI, MÜSTAKİL ODALARDA TATİL…

Toplam 60 bin m² alan üzerine Florya sahiline kurulmuş yaz kampında bu yıl 5 bin 280 özürlü ve özürlü yakını tatil yapacak. Televizyon, klima, 24 saat sıcak su imkânı, telefon, çardak ve çiçek bahçesine sahip 55 müstakil evin bulunduğu kampta özürlü ve özürlü yakınları 6 gün boyunca tatil yapacak.

HER TÜRLÜ SOSYAL TESİSE SAHİP KAMP ALANI…

Kafeterya, çocuk bahçesi, internet kafe, süs havuzu, yürüyüş parkurları, voleybol ve basketbol sahaları, masa tenisi ve satranç oyun alanları, özürlü ve özürlü yakınlarına hizmet verecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerler düzenlenecek. Gece aktivitelerinde ise doğum günü kutlaması, bilgi ve yetenek yarışmaları, film gösterimi, veda partisi gibi etkinlikler yer alıyor.

2004 YILINDAN BU YANA 13 BİN 775 ÖZÜRLÜ ÜCRETSİZ TATİL YAPTI…

İSÖM tarafından sürdürülen özürlü ve yakınlarına ücretsiz yaz kampı hizmetinden 2004 yılından bu yana toplam 13 bin 775 İstanbullu özürlü ve özürlü yakını yararlandı. Çiroz özürlüler yaz kampının 2006 yılında hizmete açılmasıyla yaz kampının yıllık kapasitesi 5 bin 300 kişiye çıkarıldı.

Detaylı bilgi için :

Adres: İstanbul Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) Karabaş Mektebi Sok. No. 24

34425 Tophane-Beyoğlu/ İstanbul

Tel: 0212- 449 96 26

Kaynak: timeturk

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

çok isabetli olmuş bu proje özürlülerin aynı yerde tatil edebilmeleri özürlüler için daha zevkli daha neşeli ve daha rahat olacaklarını düşünüyorum ALLAH RAZI OLSUN diyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap