k@lpsizim_85

19 Bin Özürlüye İş İmkanı...

Önerilen İletiler

19 bin özürlüye iş imkanı spacer.gif

spacer.gif'Özürlü' çalışan istihdam etmeyen işverenlere kesilen cezalar nedeniyle işverenler, özürlülere kapılarını açtı.

19 bin öğrenciye iş kapısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 15 Mayıs 2008'den Şubat 2009'a kadar 19 bin 841 özürlü vatandaşın işe yerleştirildiğini kaydetti.

65 MİLYON TL CEZA

Özürlü çalıştırmadığı gerekçesiyle işverenlere 2005/2009 yılları arasında kesilen para cezası miktarının 65 milyon 83 bin 835 TL olduğunu vurgulayan Bakan Çelikíin verdiği bilgiye göre, eski hükümlü çalıştırmayan işverenlere ise 2002 yılından bu yana toplam 27 milyon 6 bin 721 TL para cezası verildi. Böylece işyeri denetimleri sonucu kesilen cezalarla, 1 yılda 20 bine yakın özürlünün işe yerleşmesi sağlanmış oldu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Evden çıkmayan engelliler içinde birşeyler yapılmalı evde oturan çok mağdur engelli var araştırılmalı ve onlar içinde çalışma imkanı sağlanmalı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oh iyi oluyor birde evden çıkamayan engelliler için yapılan işlerin çokk çok artması gerek örneğin evde Çağrı merkezine baglı telesekreter gibi adını hatırlayamadım şimdi :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap