k@lpsizim_85

Tekerlekli Sandalye Basketbolunda Moral Bulduk

Önerilen İletiler

Kardemir Karabük, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde Ordu'yu deplasmanda 10 sayı farkla yenip, ilk dört şansını sürdürdü: 59-69.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne hafta sonunda oynanan dört karşılaşma ile devam edildi. Ordu Bedensel maçına hafta içinde operasyon geçiren hocası Can Aksu'dan yoksun giden Kardemir Karabük, karşılaşmadan da 69-59 galip ayrılmasını bildi. Fanatik internet olarak Can hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Saran Anadolu farkı

Haftanın zevkli ve çekişmeli maçlarından biri Lefkoşa'da oynandı. KKTCELL'i evinde 60-42 yenen Saran Anadolu, tırmanışını sürdürdü. Kuzey Kıbrıs'tan Murat 18, Saran Anadolu'dan Özgür Gürbulak 16 sayı ile takımlarının en skorer isimleri oldu.

En rahatı Adana!..

Bu hafta ligin en rahat takımı Adana Engelliler'di. Ekonomik güçlükler nedeniyle kapısına kilit vuran ve son 6 haftadır maçlara çıkmayan İskenderun Ortopedik maçını hükmen (20-0) kazanan Adana temsilcisi, puan cedvelinde orta sıralara tırmandı.

Cim Bom prova yaptı

Mayıs ayının başında Şampiyonlar Kupası Finali'nde ülkemizi bir kez daha temsil edecek olan Galatasaray, güçlü rakibi Cadbury Kent Engelli Yıldızlar karşısında, finallerin provasını yaptı. Cim Bom bu çekişmeli mücadeleden 82-58 galip ayrılırken, Avrupalı rakiplerine de gözdağı verdi.

Haydi Süleyman Seba'ya

Süper Lig'in son maçı pazartesi günü saat 18.00'de İstanbul Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak. Ligin köklü takımı Beşiktaş, ülkemize ilk Avrupa Kupası'nı kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni evinde ağırlayacak. Bu zevkli karşılaşmayı izlemek istiyorsanız, buyrun Süleyman Seba'ya...

HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

KKTCELL - Saran Anadolu: 42-60 (9-22, 18-38, 28-48)

Adana Eng. - İskenderun: hükmen (20-0)

Ordu Engelliler - K.Karabük: 59-69

Cadbury Kent - Galatasaray: 58-82

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap