k@lpsizim_85

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız İspanyol Yolcusu

Önerilen İletiler

Çelik Pençeliler İspanya yolcusu spacer.gifspacer.gif

Andre Vergouwen Kupası'nda mücadele edecek olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 23 Nisan Perşembe günü İspanya'ya gidecek.

Belçika'daki ön eleme turunda bütün rakiplerini mağlup ederek Andre Vergouwen Kupası'na katılmaya hak kazanan Siyah Beyazlılar, ilk gün iki maç birden yapacak. 24 Nisan Cuma günü ilk karşılaşmasını TSİ 16.00'da Grand Canaria ile oynayacak olan Beşiktaş, aynı gün saat TSİ 21.00'de İtalyan Sassari ile mücadele edecek. Siyah Beyazlılar son maçında ise 25 Nisan Cumartesi günü 12.45'te Stefano'nun karşısına çıkacak. 25 Nisan Cumartesi günü akşamı ise gruplarda oluşan duruma göre yarı final maçları oynanacak. 26 Nisan Pazar günü oynanacak mücadelelerle kupa sona erecek.

8 takımın katıldığı ve 4'erli 2 grup halinde yapılacak şampiyonada grubunu ilk iki sıra içerisinde tamamlayan ekipler yarı finale yükselecek.

Andre Vergouwen Kupası öncesinde BJK resmi internet sitesine açıklamalar yapan Antrenör Mehmet Önüt, final grubunda güçlü takımlarla mücadele edeceklerini belirterek, "Grubumuzda zor takımlar var. Finale gelen İtalyan rakiplerimizin gücü dikkat çekiyor. Stefano ve Sassari kadrosunda yabancı oyuncular bulunduran takımlar. Gerekli çalışmaların bir kısmını burada yaptık. Biz de grubun güçlü takımlarından bir tanesiyiz. İlk hedefimiz ilk iki takımdan birisi olarak gruptan çıkmak. Sonrasında da finale uzanıp kupayı Türkiye'ye getirmek istiyoruz" diye konuştu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap