k@lpsizim_85

Eğitim, her engeli Çankaya ile aşacak

Önerilen İletiler

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, 'Eğitim Her Engeli Aşar' kampanyasını himayesine aldı.

Kampanya pazartesi günü Çankaya Köşkü'nde yapılacak bir toplantı ile tanıtılacak.

Hakan Şükür, Ajda Pekkan, Nazan Öncel gibi isimlerin de katılacağı programın sunuculuğunu Beyazıt Öztürk yapacak.

Abdullah Gül'ün 2007 yılı Ağustos ayında cumhurbaşkanı olmasının ardından Çankaya Köşkü, sosyal içerikli programları himayesine almaya başladı. Trafik kazalarındaki kayıpların azaltılmasından okuma alışkanlığının genişletilmesine kadar birçok projeye öncülük ediliyor. Köşk, hafta başında anlamlı bir kampanyaya daha ev sahipliği yapacak. Hayrünnisa Gül'ün himayesine aldığı "Eğitim Her Engeli Aşar" kampanyası, Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülüyor. Derneğin başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili olan Lokman Ayva. Kampanya aracılığıyla daha fazla engelli çocuğun eğitim alması ve engellilere sunulan öğrenim imkânlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor. 81 ilde 3 yıl boyunca devam edecek olan kampanyadan yararlanmak isteyenler, 444 6000 numaralı çağrı merkezini arayarak ya da www.egitimherengeliasar.org web sayfasına girerek bilgi alabilecek. Kampanyaya, Cumhurbaşkanlığı'nın yanı sıra, Milli Eğitim Bakanlığı, Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı'nın da aralarında bulunduğu pek çok kurum destek veriyor.

Beyazıt Öztürk'ün (Beyaz) sunuculuğunu yapacağı programa, aralarında Hakan Şükür ve eşi Beyda Şükür, Sunay Akın, Ajda Pekkan, Ege, Metin Şentürk ve eşi Fulya Şentürk, Nazan Öncel, Doğa Rutkay, Toprak Sergen, Tolgahan Sayışman'ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü ismin katılması bekleniyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ben bugün tanıtımı izledim güzel projelerden bahsediyorlar Hayrünnisa Gülde bu kampanyanın takipçisi olacağını söyledi bakalım neler olduğunu bekleyip görcez.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben böle projelerin doğru dürüst yürütülceni inanmıyorum ama bu sefer bir Cumhurbaskanının eşi yürütecek insallah güsel olur.

Evet var bazıları karsıda cıkıyor hatta haberlerini bulayım yazacağım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap