k@lpsizim_85

Özürlülerin Haklarını Dubalar Koruyacak

Önerilen İletiler

Artık Çankırı'da Özürlü Rampalarının Önlerine Araç Park Edilemeyecek

Çankırı Belediyesi Zabıta Ekiplerince kaldırımlardaki özürlü rampalarının önüne araçların park etmesini engellemek amacı ile plastik dubalar yerleştirilmeye başlandı.

Özürlü vatandaşlarımızın tekerlekli arabaları ile kaldırımlardan rahatlıkla inip çıkmalarını kolaylaştırmak için plastik dubalar rampaların önüne monte ediliyor. Çankırı Belediyesi Zabıta Ekipleri ilk olarak Belediye binası ve adliye binasının önündeki rampaların bulunduğu kısımlara plastik dubaları yerleştirmeye başladı. Önümüzdeki günlerde ise kentin diğer hareketli caddelerindeki rampalarla ilgili çalışmaların başlayacağını ve bir an evvel bu sorunun çözüleceği öğrenildi.

Kaynak: haber18

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İzmirde de başlandı artık böyle çalışmalara aslında çok geç kalınmış bir proje ama zararın neresinden dönülürse kardır diye düşünüyorum.

Tşkler gülsüm.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Çok güsel demekki ist de var bu sorumsuzluk aslında birasda bizim insanlarımızdada var park yaparken hiç dikkat etmiyolar sadece kaldırım olarak bakmıyorum konuya mesela otoparklar otoparklarda engellilere ayrılmıs yere bakıyosun normal araba park etmiş ve bunun gibi bir çok konu var böyle şeylere birasda insanlarımızın dikkat etmesi lasım

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap