k@lpsizim_85

Ulusoy-Doğan ve Özgener’den Ortak İmza...

Önerilen İletiler

79.jpg

spacer.gifHerşey, dönemin Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy´un başkan seçildiği son genel kurul sonrası yaptığı, “Türkiye´de 8.5 milyon engelli vatandaşımız bulunmaktadır.

Herşey, dönemin Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un başkan seçildiği son genel kurul sonrası yaptığı, “Türkiye’de 8.5 milyon engelli vatandaşımız bulunmaktadır. Engelli bireylerimizin, gençlerimizin spor yolu ile toplumla entegrasyonlarının sağlanması ve rehabilitasyonlarının spor yoluyla hızlandırılması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” açıklamasının ardından oluşturulan TFF Engelliler Spor Koordinasyon Kurulu, engelli spor federasyonlarının “Birileri bize el uzatsın” çağrısına hızır gibi yetişti.

‘Futbol Engel Tanımaz’

“Futbol Engel Tanımaz” sloganı ile başlatılan kampanya sonunda 4 engelli spor federasyonu artık futbol için kaynak ayırmamaya başladı. Ardından Hasan Doğan da, bu sosyal projeyi hemen sahiplendi. Doğan, “Futbolun sosyal yönünü de geliştirmek lazım. Bunun yolu da görme, işitme engellilere, sokak çocuklarına futbolu aşılamaktan geçiyor” diyerek, TFF’nin engelliler politikasının kendi döneminde de sürdürdü. Doğan’dan bayrağı devralan Mahmut Özgener de, kendisine emanet edilen mirasa sahip çıktı. Özel Sporcular Derneği’nin ülkemizde uyguladığı “Karma Futbol”a büyük ilgi gösterdi. Beylerbeyi’nde düzenlenen Özel Olimpiyatlar Türkiye Ulusal Karma Futbol Turnuvası’na başta Mahmut Özgener ve TFF yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de büyük destek verdi.

Fanatik

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap