k@lpsizim_85

Türkiye İş Kurumu Şişli Şube Müdürlüğünden

Önerilen İletiler

Türkiye İş Kurumu Şişli Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Özürlü Statüsünde Daimi İşçi Alınacaktır.

TALEBİ ALAN İL: Şişli Şube Müdürlüğü

KAMU KURULUŞUNUN ADI: İstanbul Menkul Kıymetler Borsası

MESLEK ADI: Büro Memuru

ŞGÜCÜ SAYISI: 2

EĞİTİM DURUMU: Önlisans Büro Yönetimi ve Sekreterliği Bölümü Mezunu olmak

ARANILAN DİĞER NİTELİKLER: Tercihen 2 yıl iş deneyimine sahip olmak Ofis makinelerini ve Word, Excel, PowerPoint programlarını kullanabilmek

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir.

- Önlisans mezunları için 2008 KPSSP93 puan türünden sınav puanı olan adaylar başvurulabilecektir.

- Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler ve yanlış beyanda bulunalar nihai listelerden çıkarılarak, sıralamada yer alan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebinin yayımlanması halinde yalnızca bir talebe başvurabilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar öncelik durumlarını gösteren belge tarihinin sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap