BlueLife

Erzik, Erminastan maçını yorumladı

Önerilen İletiler

3736.jpg



UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik, Ermenistan ile Türkiye arasında oynanacak Dünya Kupası grup eleme maçıyla ilgili, ''Dostluk içinde, tabii ki önemli olduğu için kıran kırana bir maç bekliyoruz, inşallah galip gelir döneriz'' dedi. 

Erzik, Esenboğa Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Erivan'a hareketinden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Erzik, bir soru üzerine, karşılaşmanın Dünya Kupası elemelerinde oynanacak normal bir maç olduğunu belirterek, meselenin bir de politik tarafının bulunduğunu ifade etti. 

Ermenistan ile bugüne kadar A Milli Takım düzeyinde hiç karşılaşma yapılmadığını anımsatan Erzik, ne Dünya Kupası, ne de Avrupa Şampiyonası'nda aynı grupta iki ülkenin karşılaşmadığını dile getirdi. 

''Ama bir gün böyle olacağı belliydi'' diyen Erzik, Kıbrıs Rum kesimiyle de bugüne kadar A Milli Takım düzeyinde hiç maçın olmadığını, sadece kulüpler düzeyinde olduğunu söyledi. Erzik, şöyle devam etti: 

''Dolayısıyla burada mühim olan normal şartlar altında bir maçın oynanması. Bugün edindiğimiz intibah, dün gitti biliyorsunuz milli takımımız, arkadaşlarımız orada gayet iyi karşılanmışlar. Her şey düzenli bir biçimde yürüyor. Dolayısıyla bundan sonrası bizim milli takımımıza ait. İnşallah galip geliriz. Tabiki normal koşullarda özellikle Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olan milli takımımızın bu maçı kazanması gerek. İlk maç olduğu için daha da önemli. Tabii ki Ermenistan'ın son yıllarda gösterdiği bazı başarılar var. Polonya'yı yenmesi, Portekiz ile berabere kalması gibi. Ama bizim takımımıza da güvendiğimiz ortada. Dolayısıyla dostluk içinde, tabii ki önemli olduğu için kıran kırana bir maç bekliyoruz, inşallah galip gelir döneriz.'' 

Erzik, skor tahmininin sorulması üzerine, pek tahmin yapmadığını ancak, tek ya da iki farklı galibiyet beklediğini ifade etti.


İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap