Can Sengul

Bunu da Yapamıyorsan Neden Bakan Oldun...

Önerilen İletiler

Mehmet Y.Yılmaz... Hürriyet MİLLİ Eğitim Bakanlığı, özel okullar sınavına bedensel engelli öğrencilerin alınmayacağını açıkladı.

Gerekçe şu: Yabancı dille eğitim yapan o okulların fiziki şartları, bedensel engeli olan öğrencilere hizmet vermeye müsait değilmiş!

Aynmcılığın bu kadar yüz kızartıcı olanını daha önce pek görmemiştim. Milli Eğitim Bakanlığı'nın görevi, ülkedeki eğitim olanaklarından her vatandaşın eşit olarak yararlanabilmesine zemin hazırlamaktır.

Özel okullarda, sınavı kazanma başansını gösterecek öğrenciler arasında da aynı şekilde aynmcılık yapamaz. Hele bu ayrancılığı fiziksel engellere hiç bağlayamaz! Bakanlığın görevi engelli çocuklanmızın eğitim haklanru ellerinden almak değil, onların iyi eğitim almasının şartlannı yaratmaktır.

Okullann fiziksel durumları buna müsait değil ise, binaların gerektiği gibi tadil edilmelerini sağlamak da yine aynı bakanlığın işidir.

Bunu bile beceremeyen bir adamın orada "bakan" diye oturmaya da hakkı olmaz.

Televizyon kameralannı karşısında görünce Gazze'li çocuklar için ağlayan 3aşbakan'ın eşi, bizim çocuklanmız için de gözyaşı dökmeye, eşine "Bu beceriksizi neden bakan yaptın" diye sitem etmeye hazır m?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bir bakan yapıyorsa bunu diğerleri ne yapmaz böyle bi saçmalık görmedim nasıl böyle bir ayrımcılık yapılabiliyor bedensel engellilerin okumaya hakkı yokmu okumayıp evde mi otursunlar yazıklar olsun vallahi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zaferim fazla kızma bu eski bir haberdir bunu heryere duyurduk duyurdular geri adım attılar.geri düzettiler engellilerde sınava girdiler rahat olun.ses getirdik bu haksızlığı yaptırtmadık

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla sözün bittigi yer sanırım.70 li yıllarda olsaydı eger toplu bir protesdo ile o ilgili bakan istifaya zorlanırdı ama günümüz TÜRKİYE sinde malesef bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantelizimi benliklere kaynaştıgı için bu vahim ve tirajı komik ayrımcı demokrasinin bir kez daha güzel ülkemizde ne iç acısıdırki devam ettiginin bir göstergesidir.Allahdan korkar kuldan utanor dedik ama bu yönetim sistemide malesef kendi yandaşlarını kalkındırma politikasına en öncelik olarak görüyor.TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ BAGIMSIZ DEMOKRATİK BİR HUKUK DEVLETİDİR.Bu açıklamasını görüpde TÜRKİYE DEVLETİNİN BAGIMSIZ YARGISININ SESSİZ KALMASIDA başka bir zafiyetimizin yani HUKUK DEVLETİ olmadıgımızın açık bir göstergesidir.SUSMAYA DEVAM......

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burası Türkiye herkes koltuk için bakanık yapıyor senin benim derdimiz içinmi zamanın da oy atar böyle lerini koltuğa oturtursak yapılanları hak ederik

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap