Guest DOĞRU YOL

BEBEK DONMAK ÜZERE BULUNDUI

Önerilen İletiler

Guest DOĞRU YOL

Muğla'nın Milas ilçesindeki devlet hastanesinin otoparkında, 2 günlük olduğu öğrenilen donmak üzere bir bebek bulundu.

Alınan bilgiye göre, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine çocuklarının tedavisi için gelen Türkan Akyol, duyduğu ağlama seslerini takip edince, hastane otoparkında terk edilmiş bir erkek bebek buldu. Akyol'un durumu bildirmesi üzerine, bebek hastanede tedavi altına alındı.

Bebeği bulduğunda vücudunun çok soğuk olduğunu belirten 3 çocuk annesi Akyol, ''Hastanenin arka tarafından bulduğum bebek soğuktan donmak üzereydi. Hemen hastane yetkililerine haber verdim ve bebek kontrol altına alındı'' dedi.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ertan Elmalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeğin çocuk servisinde gözetim altında tutulduğunu belirterek, ''Doktorların muayene ettiği bebeğin sağlık durumu iyi görünüyor. 3 kilo 800 gram ağırlığındaki bebek bir süre daha kuvözde kontrol altında tutulacak'' diye konuştu.

Milas Kaymakamı Şahin Aslan ise Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bilgi verdiklerini ifade ederek, bebeğe sahip çıkacaklarını ve her türlü yardımı yapacaklarını kaydetti.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğünden gelen bir ekibin, bebeğin annesine ulaşabilmek için hastane oto parkındaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldığı kaydedildi.

Bu arada bebeğe, tedavi altına alındığı çocuk servisindeki hemşireler ''Bulut'' adını verdi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap