Berrin

İŞKUR 6 Engelliye İstihdam Sağlayacak

Önerilen İletiler

iskur_logo_22108.jpg

Türkiye İş Kurumu Çankaya ve Gebze şube müdürlükleri toplam 6 engelliye istihdam sağlayacak.

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yer alan ilanlara göre, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) işin niteliğine göre zihinsel ve ruhsal engelli olmamak şartıyla daimi statüde 5 engelli eleman alacak.

Bu çerçevede meslek yüksekokulu elektrik bölümünden mezun 1 elektrik teknikeri, endüstri meslek lisesi, teknik lise, anadolu meslek veya çok programlı liselerin elektrik bölümlerinden mezun 1 teknisyen/operatör ile lise ve dengi okul mezunu 3 büro görevlisi istihdam edilecek.

Adayların 15 gün içinde, 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılan, lise mezunları KPSS 94, MYO Mezunları KPSS P 93 bölümünde yer alan puanlarına göre değerlendirilecek.

İş-Kur Gebze Şube Müdürlüğü de “mesleği ile ilgili en az 1 yıl deneyimi bulunan, bilgisayar kullanan, işitme, görme, zihinsel engelli olmayan ve satral cihazlarını kullanmasına engel bedensel özrü bulunmayan” önlisans mezunu bir telefon santral operatörü alacak. İyi derecede İngilizce biliyor olmak tercih nedeni sayılacak.

Başvurular, 15 gün içinde yapılacak. 2008 KPSS'ye katılan, lise ve dengi okul mezunları KPSS94, önlisans mezunları KPSSP93, lisans mezunları KPSS P3 puanı 60 ve üzeri olan adaylar başvurabilecek.

hürriyet

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap