Guest DOĞRU YOL

' Engelli Olmak, Hizmet Etmeye Engel Değil '....

Önerilen İletiler

Guest DOĞRU YOL

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Güney Mahallesi'nde kendisi gibi bedensel engelli annesi ile 46 yıldır oturan Dilek Yurtcu, muhtar adayı oldu.

'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir." sloganı ile yola çıkan Yurtcu, hizmet etmeyi çok sevdiği için muhtar adayı olduğunu söyledi.

Hiç evlenmeyen Yurtcu, "İnsanları çok seviyorum. Bu sevgimi, en güzel şekilde hizmete dönüştürebileceğim yer, muhtarlıktır. Bu nedenle muhtarlığa aday oldum. Tek bir amacım var, o da hizmet etmektir." dedi.

Bu güne kadar hep insanlara faydalı olabilmek için mücadele ettiğini belirten Yurtcu şöyle konuştu; "Engelli olmak, hizmet etmeğe engel değildi. Bir köşede oturup, hayata küsmek bir şey ifade etmez. İnsanın içinde yeter ki 'İnsan sevgisi' olsun. Benim en büyük sermayem, Yaradanı ve yaradılanı sevmektir. Ben bu sermayem ile yola çıktım. Vatandaşlarımın da bana güvenmesini istiyorum. Cenab-ı Mevla'da yardım erer ve hizmet için muhtar seçilirim."

Aynı zamanda bilgisayar kullanmasını da çok iyi bilen Yurtcu, şimdi tekerlekli sandalyesi ile kapı kapı dolaşıp vatandaşlardan oy istiyor.

Yurtcu'nun azmi karşısında şaşıran vatandaşlar, muhtar adaylığına da sıcak bakıyor.

CİHAN

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap