Can Sengul

ELANKA BAT TK 100 Akü Yenileme Cihazı Eskimiş Akülerinize Yeniliyor...

Önerilen İletiler

ELANKA BAT TK 100 Akü yenileme cihazı eskimiş akülerinize yeniliyor...

ELANKA BAT TK 100 seviyelerinin çok altında çalışan veya kullanılamaz hale gelen eski aküleriniz için tasarlanmıştır. Normal şarj kabul etmeyen akülerin yenilenmesinde kullanılmaktadır. Akü yenilemesi genellikle 3 gün sürer, işlem tamamlandığında akü tamamen dolmuş ve kullanıma hazır hale gelir. Bu işlem, akünüze yeni bir ömür kazandırmaktadır.

ELANKA BAT TK 100 akü yenileyici, kuru tip ve jel akülerin kaybolan kapasitelerini yenilemek için tasarlanmış özel bir cihazdır. Yenilemeden sonra, akü tam olarak dolar ve kullanıma hazır hale gelir.

Genelde garantisi bitmiş kuru tip ve jel aküler kapasiteleri azaldığında hizmet kaliteleri düştüğünden kullanılmamaktadır. Yeni akü almak ise maliyetli bir iştir. Bu aşamadaki akülerinize tarafımızdan yenileme işlemi yapıldığında düşük bir maliyetle akünüz sıfır akü kapasitesinde hizmet etmeye devam edecektir. Böylelikle sıfır akü gereksiniminiz olmayacaktır.

Garanti kapsamı dışında kalan, kapasitesi düşmüş, eskimiş hurda diye tabir edilen kuru tip ve jel aküler 1 yıl garanti kapsamında %60 fiyat avantajıyla firmamızca yenilenmektedir.

ELANKA UPS AKÜ, kendi tasarımı olan ELANKA BAT TK 100 cihazıyla akü yenileme hizmetini, talep eden kitleye en ekonomik şartlarda ve bir yıllık garanti süreciyle sunmaktadır.

İletişim bilgileri:

Mehmet SEKİRDEN

Teknik Servis Sorumlusu

Elanka Elektrik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.

0 212 210 0285

Perpa Tic. Merk. B Blok K:8 No: 983

Okmeydanı - İSTANBUL

Not : Sitemizi referans gösterin lütfen

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Firmamız akü satışı, satış sonrası teknik servis hizmeti vermektedir. Sağlıklı birisi için dahi zor olan yaşam koşullarında, engellilerimize destekte bulunmak ve önlerinde ki bir engeli daha kolay ve ucuz geçebilmeleri amacı ile kullandıkları araç akülerini değiştirmelerinden ziyade akülerin bakım yolu ile yenilenmesi taraftarıyız.

(Bakımı yapılan akülerin, yenilerinden farkı kalmadığı gibi firmamızca bir sene/12 ay garanti kapsamındadır.)

Tarafımıza ulaşabilenlerin sorunlarına çözüm bulabilmekteyiz.

Amacımız tüm engellilere ulaşmak ve destek olmaktır.

Saygılarımızla,

Mehmet SEKİRDEN

Teknik Servis Sorumlusu

Elanka Elektrik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.

0 212 210 0285

Perpa Tic. Merk. B Blok K:8 No: 983

Okmeydanı - İSTANBUL

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benim Akülerim eskimiş şarz tutmuyor servisine götürdüm 3 gün doldurak bakak yine aynı olursa deyiştirmrk gerek dediler bıraktım aküleri pazartesi beli olacak bilgiler için tşk can

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.