ZeYNa

Hayat Bir Oyundur

Önerilen İletiler

Hayat Bir Oyundur

Küçükken oynadığımız o eğlenceli oyunlar hala aklınızdadır eminim. Kör ebeler, saklambaçlar, yakar top, ebelemece, çoğu zaman da evcilik oyunları oynardık. Hatırlıyor musunuz? Ne kadar da çok eğlenirdik evcilik oyununu oynarken. En yakın arkadaşın Evin beyi olurdu sen ise hanımı. Ya da sen bey olurdun arkadaşın ise evin hanımı. Hiç kavga etmeden saatlerce ve daha sonrasında günlerce hatta yıllarca oynadığımız o tatlı keyifli oyunlar… O oyunlar yaşamımızdan bir parçaydı ve biz zamanla yetişkin olduk. Hatta çoğumuz evlendik. Çok şey değişti belki de, hatta en önemlisi biz değiştik, ama hayat değişmedi biliyor musun hala? Biz aynı dünyada, aynı oksijeni suluyoruz yine.

Küçük yaşlarda yaşadığımız sıkıntıları oyunun içinden sayardık, çoğu zaman görmezdik bile. Çünkü biz çocukken sadece kendi sorumluluğumuzu üstlenmiştik. Farkında olmadan çok güzel bir duyguya sahiptik. Kendi duygularımızın kontrolünü sahiplendiğimiz içinde, diğer dışsal sorunlara takılıp kalmaz, aksine oyunun bir parçası olarak görürdük. Hatta sorun nedir onu bile bilmezdik ki…

Büyüdük, büyüdük ve o hayat, bize farklı bir hayat gibi gelmeye başladı. İçinden çıkamadığımız sıkıntılar edindik. Bu sıkıntıların yaşamımıza girmesine çocukken izin vermeyen bizler, büyüyünce ne olduysa gereksiz her şeyin aklımızda yer etmesine izin verdik. Kendimizi istemediğiniz sürece üzemeyeceğimizi çocukken biliyorken, büyüdüğümüzde isteyerek her sıkıntının zihnimizde yer etmesine müsaade eder olduk.

Hayat Bir Oyundur! Ve bu oyunu fark ettiğiniz sürece yaşamınızda ki dengeyi kuracaksınız. Mutluluk dışarıda değil tam aksine yüreğinizin derinliklerinde saklı. Onu uzaklarda aramayın ve en kısa zamanda kendinizi keşfetmenin büyüsünü yaşayın. Bunun içinde yaşamış olduğunuz hayata sadece bir oyun olarak bakın. Sizi olumsuz etkileyen her ne varsa oyunun küçükken yaptığınız gibi oyunun bir parçası olarak algılayın. Hayatla kavga etmek yerine, yine çocukken yaptığınız gibi hayatla arkadaş olun. Unutmayın! Siz yaşamınızla iyi geçinmezseniz, yaşam sizinle arkadaş olmayacaktır. “Hayata düşmanımız gibi bakarsak, karşımız da bizden daha güçlü bir düşman buluruz.”

Bize zarar veren en büyük düşmanımız yine biziz. Bilinçaltınızı olumlu ve pozitif enerjiyle doldurduğunuzda olumlu duyguların getirdiği farkı hissedeceksiniz. Siz izin vermediğiniz sürece beyninize gereksiz bilgiler depolanamazlar. Yaşamınızın kontrolünü, yine yaşamı bir oyun gibi görerek ele alın.

UNUTMAYIN Kİ SİZ ÇOK ÖZELSİNİZ. ÖNCE KENDİNİZ İÇİN SONRA DA ÇEVRENİZ İÇİN DEĞERLİSİNİZ. ÇEVRENİZİN SİZE HER ZAMAN İHTİYACI VAR…

alıntı..

Sevgiyle ve hoşça kalın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayat Bir Oyun Evet...

Oyundan Kopmamak Lazım

Çok Doğru Yazmış Yazan, Aslında Değişen Bizleriniz Hayat Çocukluğumuzdaki Gibi Devam Etmekte....

Yazı Çok Güzeldi Bence Biraz Üzerine Düşünülmesi Gerek Yazılardan Bir tanesi....

Teşekkürler Canım Paylaşımın İçin....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap