Ezgi

Filistinli Çocuk..........::((((

Önerilen İletiler

Filistinli Çocuk..........

''Anne İsralli askerler küçük çocukları küçük mermilerle mi vuruyorlar?''

Bu masumca sözler Gazzeli küçük bir çocuğun son sözleri.Biz sıcacık odamızda otururken

onların soğuk bedenlerini bombalar ısıtıyor......... :(

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest djuveys

filistin_.jpg

“Anne,çocukları küçük mermilerle mi öldürüyor İsrail askerleri ?”

Ses zelzelesi bu, frekansı yirmibirinci asrın kulaklarının duy(mayacağı) amadığı yükseklikte.Arş’a yükselen bu nida çocukca,gülce,masumca…

Gökyüzünün derin maviliğinde kıvılcımlar çıkaran bu sözü, duymuyoruz, duyamıyoruz..

Ey ! Mescid-i Aksa’yı gören, Filistin gözlü, Yusuf yürekli, Gazze çileli çocuğum.Daha gür sadayla, daha gür sesle bağır.Hz Bilal’in (R.A) Allah (C.C) bir dediği gibi bağır.Bağır ki ,duysun, bağır ki yürekleri dağlansın Mısır’ın,Kuveyt’in,Yemen’in,Libya’nın,Suud’un…Ve kana bulanmış dünyanın.

Küçük mermiyle vurmuyorlar, gül bakışlı çocuğum.Görmedin mi ? bir kardeşin nasıl vuruldu kalleşce. Hamas yürekli çocuk, korkaklar küçüklere büyük mermi atarlar.Onlar,kendi kardeşlerini de kuyuya atmışlardı.Kan dökücüleri onlar dünyanın.Bak sözü yüreğinden büyük çocuk, iyi bak kan kusan roketlere,kan içen aç kalmış şarapnel parçalarına.Biri belki tertemiz bedenine vuracak.Belki aagabeyinin, ablanın, ananın, babanın yüreğine saplanacak kahpece.Korkma Gazze yüzlüm korkma ! Allah’ın yardımıyla kurtulacak birgün. Gör bak kurtulacak Filistin,Kudüs,Gazze ve ilk Mescidimiz Mescid-i Aksa.Gözlerimiz senin gibi gördüğünde ve duyduğunda acıyı yüreğimiz senin gibi.Kan çiçekleri kuruyacak Filistin de.

Bana sorarsan sen ne yapıyorsun diye.

Öyle acizim ki..Öyle durgun ve dinginim ki.Haber kanallarında size bakıp ağlıyorum, dua ediyorum, ama şunlarıda yapmaktan da geri kalmıyorum Ey! Yusuf yüzlüm.Sabah tan gece yarılarına kadar sana mermi atsınlar diye Filistini kana boyasınlar diye ;

Sabah Nestlenin ürünleriyle kahvaltı yapıyorum, öğleyin Mc Donalds da Coca Cola içiyorum,Pepsi içiyorum.Algida dondurma yiyorum.Çocuklarımıza da Danone yoğurt alıyorum sevindirmek için onları! Wald Disney filmleri alıyorum.Omoyla çamaşırlarımızı yıkıyorum hatta yumuşak olsun diye yumoşda kullanıyorum.Hani bayramlar varya Ramazan Bayramı,Kurban Bayramı..Senin sokağa bile çıkamadığın bayramlar, ben o bayramlarda temiz paralarımla kirli elbiseler almak için Vakko’ya gidiyorum elbise almaya.Gün boyu elimden düşürmüyorum Nokia cep telefonumu.Hattımı sorarsan biri Vodafone diğeri Avea.Yemeklerde Sana margarin kullanıyorum, salatalarda Komili zeytinyağı.Çorbalara da Knorr ve Maggi bulyon kullanıyoruz.Mp3 ümde Varta pil kullanıyorum.Günde iki paket sigara içiyorum bazen Parliament ,bazen de Marllboro.Akşamlar duşa girince Blendax,Clear şampuanla yıkanıyorum.Sonra Televizyonda sizlere bakarken! (görmediğim için) Lipton çayımı yudumluyorum.

Kısacası seni kana buluyorum Ey Çocuk ! BENİ AFFET..

Hala bu ürünleri kullanacak mıyız?

Yazıklar Olsun bize..Eğer Kullanıyorsak hala..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap