Berrin

Kandıra Belediye özürlü İşçi Alım İlanı...

Önerilen İletiler

Türkiye İş Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğünden:

Kandıra Belediye Başkanlığı’na aşağıda belirtilen nitelik ve sayıda DAİMİ ÖZÜRLÜ İŞÇİ alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı İşgücü Sayısı Meslek Adı Eğitim Aranan Nitelikler

Kocaeli İl Müdürlüğü Kandıra Belediye Başkanlığı 1 Diğer Büro Memuru Lise ve Dengi Okul Mezunu - Kocaeli İl Müdürlüğü Kandıra Belediye Başkanlığı 1 Kamyon ve Kamyonet Şoförü Lise ve Dengi Okul Mezunu C Sınıfı Ehliyete Sahip Olmak.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

- 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS94) katılmış olan başvuru yapabileceklerdir. Yanlış beyanda bulunanlar yada belge ibraz edenlerden nihai listelere girenler, listelerden çıkarılarak sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar öncelik durumlarını gösteren belge tarihinin sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Aynı İşyerine Ait Birden Fazla Talebi Olması Halinde, Durumları Uyan Müracaatçılar Yalnızca Bir Talebe Müracaat Edebileceklerdir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

- Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/ Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr. İnternet adresi üzerinden (üye olması halinde) başvuru yapmaları, gerekmektedir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap