Can Sengul

Botoks (Botox) Beyine Gider mi?

Önerilen İletiler

<p>botoks8009149uw7.jpg

Amerikada yapıla araştırmalar sonucunda kırışıkları gideren <a title="Botoks" href="http://www.estetikhaber.com/estetik-resimleri/botox-botoks-resimleri.html">Botoks</a> (<a title="Botox" href="http://www.estetikhaber.com/estetik-resimleri/botox-botoks-resimleri.html">Botox</a>) tedavisi enjekte edildikden sonra beyine gidebileceği açıklandı.

Bıyık kaslarına A tipinde botulinum neurotoksin verilen kobay farelerde beyinlerinde ki dokularda yapılan incelemeler sonrasında botoksun beyin köklerine taşındığı gözlemlendi.

Amerika’da 89 senesinde İlaç ve Gıda İdaresi olan FDA tarafınca onay alan <a title="botox" href="http://www.estetikhaber.com/estetik-haberleri/botoks-dosyasi-botox-zararlimi.html">botox</a> senede 1.2 milyar dolar satışa ulaştı. Daha çok yüzdeki kırışıkları yumuşatmak isteyen ileri yaştaki kişilerin ünlüler ile nörolojik türden rahatsızlıkları bulunan hastaların tedavisinde kullanılıyor.

FDA <a title="Botoks" href="http://www.estetikhaber.com/estetik-resimleri/botox-botoks-resimleri.html">Botoks</a> (<a title="Botox" href="http://www.estetikhaber.com/estetik-resimleri/botox-botoks-resimleri.html">Botox</a>) ile Solstice Neurosciences firması ile üretilen Myobloc adındaki ilaçların kas zayıflığı rahatsızlıklarına neden olup olmadığını inceleme altına aldı.

Amerika’nın Boston kentinde bulunan kentindeki Massachusetts Genel Hastanesi Dermatoloji, Lazer ve Kozmetik Merkezinden Mathew Avram bu araştırmalar ile ilacın merkezi sinir sistemine ulaşması fikrinden öne çıkarak başlandığını ve herhangi bir soruna neden olup olmadığını saptamak amacı ile yaptıklarını ve herhangi bir soruna neden olmadığını açıkladılar.Farelerdeki fizyolojinin insanlardan daha farklı olduğunu ve bu sonuçlarında insanlarda gözlemlenemeyeceğini belirtti. <a title="Botoks" href="http://www.estetikhaber.com/estetik-resimleri/botox-botoks-resimleri.html">Botoks</a> (<a title="Botox" href="http://www.estetikhaber.com/estetik-resimleri/botox-botoks-resimleri.html">Botox</a>) üreticisi olan Allergan şirketi yetkilisi bu araştırmaların kesin olmadığını ve önceki bulgular ile karşılaştırıldığında da çeliştiğini belirtti.</p>

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap