HakanUsta

Asma kilit işaretindeki lamba yanıp sönen joystick hatası gşManyetik kilitli joysticklerde kilit açma

Önerilen İletiler

Meyra optimus 2 gibi  bir takım  akülü sandalyelerin   joysticklerinde  joystick tuş takımının üzerinde asma kilit resmi ve kilitin içinde de bir led lambası bulunur. Bu işaret bize bu joystickte  manyetik kilit özelliği olduğunu gösterir. Joystick açık ve kullanıma hazır haldeyken her hangi bir mıknatısı  bu kilit işaretine belli bir açıyla bir an için yaklaştırıp çekersek joystick kısa bir bip sesi çıkartır ve kilit simgesinin içindeki led lambası yanıp sönmeye başlar. Bu durumda joystick açılabilir ama  sandalye hareket ettirilemez. 

                   Kilidi kapatmak için yine mıknatısı kilit simgesine yaklaştırıp çekmemiz gereklidir. Kısa bir bip sesi duyacaksınız ve kilit simgesindeki led lambası sönecektir

. Bu durumda sandalye kullanmaya hazırdır.  Mıknatıslar kredi katı ve banka kartlarına yaklaştırılırsa manyetik şeritini bozar. Mıknatısı cüzdanınıza yaklaştırmayın.

                   Bir çok cep telefonunun hoparlörü dış kasaya yakındır ve joysticke yaklaştırılırsa kilit fonksiyonunu devreye alması olasılığı vardır. Telefonu belli bir açıyla  açıyla joystick açıkken kilit işaretine yaklaştırıp çekerseniz joystick kilidini kapatıp açabilirsiniz. Çoğunlukla kullanıcı farkında olmadan telefonuyla joystiği kilitleyip servisi arıyor.  karşıdakinin vicdanına kalmış.  Kullanıcıya manyetik  kilit özelliğini anlatmak ya da   joystick yanmış diyerek  yüksek meblağlar ödemek zorunda bırakmak.

                  

meyra_optimus_2_ joysticki asma kilit manyetik kilitli.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap