Önerilen İletiler

Günümüzde piyasada bulunan VR2, Vsi ve NewVsi joysticklerde çocuk kilidi özelliği vardır. Fabrika ayarı olarak çocuk kilidi fonksiyonu aktif olarak gelir. Sandalye hızı fabrikasyon 6 Km dir. İsteğe göre servis ayar cihazı joysticke bağlanarak kilit özelliği kapatılabilir. Bunun yanı sıra aynı ayar cihazı ile sandalyenin hızı 8 km ye çıkatılabilir. Dönüş hızları ve fren mesafesi değiştirilebilir. 

                   Akülü sandalyeyi kilitleme: Açma kapama tuşuna basarak joystick çalıştırılır. Joystick şarj lambaları yanıyorken Açma kapama tuşuna üç sniye basılı tutulur. Kısa bir ip sesi duyacaksınız. Zaman kaybetmeden joystick kolunu sağa sola sallamadan tam ileri iterek üç saniye bu şekilde oynatmadan tutun. kısa bir bip sesi daha duyacaksınız. Joystick kolunu bırakın ve zaman kaybetmeden ve sağa sola oynatmadan  tam geri çekerek oynatmadan üç saniye boyunca tutun. bir bip sesi daha duyacaksınız ve şarj lambaları sönecek, hız lambaları soldan sağa sağdan sola yürümeye başlayacak. Bu durumda sandalye kilitlenmiştir. Artık sandalyeyi açtığınızda hareket ettiremezsiniz. Sadece hız gösterge lambaları sağa sola yürümektedir. Sinyal far korna ve özel fonsiyonlar kullanılabilir durumdadır. 

                  Kilidi açma: Açma kapama tuşuna basarak joystick çalıştırılır. Joystick şarj lambaları yanıyorken  joystick kolunu sağa sola sallamadan tam ileri iterek üç saniye bu şekilde oynatmadan tutun. Kısa bir bip sesi duyacaksınız. Joystick kolunu bırakın ve zaman kaybetmeden ve sağa sola oynatmadan  tam geri çekerek oynatmadan üç saniye boyunca tutun. kısa bir bip sesi daha duyacaksınız ve şarj lambaları yanacak. Artık kilit açılmış ve sandalye kullanıma hazır hale gelmiştir. 

D50677__12894.1406178058.1280.1280.jpg

I-k-ile-9-Tu-lar-PG-VR2-joystick-kontrol-sistemi-ve-akt-at-r-fonksiyonu.jpg_640x640.jpg

indir.jpg

PrideJoystick126_medium.JPG

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap