Önerilen İletiler

 Poylin ve Wollex Marka kaptan koltuklu akülü sandalyeler Qlogic marka dijital joystick kullanırlar. bu joysticklerde çocuk kilidi özelliği vardır ve satıcı medikal firmaları çocok kilidi özelliğini bilmezler. Bilenlerde bu bilgiyi kullanıcıyla paylaşmazlar. Kullanıcı ya da yakınları ullanıcı yanlışlıkla tuşlarla oynarken joystick kilitleniyor ve kullanıcı sandalyeyi yürütemiyor. Bu durumda satıcıyı aradıklarında, satın aldıkları firmanın teknik servisine yönlendiriyorlar. Teknik servis isterse bu sandalyenin elektroniği yanmış diyerek müşteriye garanti dışı ücretli onarım yaparak müşteriye masraf çıkartabiliyor.

                    Poylin akülü sandalyelerin Q logic model dijital joysticklerinin çocouk kilidi iki tuş ile kilitlenip açılıyor.

                    Kilitlemek için : Joysticki açma kapama tuşuna basarak çalışştırıyoruz. Sandalye kullanıma hazır halde ve  normal sürüşe hazır ekranı varken Power tuşuna basarken korna tuşuna basıp bırakırsanız kısa bir bip sesiyle akülü sandalye  ekranında yatay durumda siyah anahtar işreti çıkar. Anahtar işreti bize sandalyenin çocuk kilidi fonksiyonunun çalıştırıldığını gösterir. Bu durumda sandalye hareket ettirilemez. Çünkü elektronik kontrol sistemi joystick kolunu devreden ayırmıştır. Çocuk kilidi aktif durumdayken sandalye hareket etmez ancak far, sinyal ve korna ile eğer sandalyenin sırtlık ve tilt gibi özel fonksiyonları varsa bu fonksiyonlar çalışır.

                    Kilidi açmak için: Akülü sandalye açma kapama tuşuna basılarak kapatılır. Ekranda hiç bir şey yoktur. Akülü sandalye kapalı iken açma kapama tuşuna basılı tutarken korna tuşuna basıp bırakılır. Kısa bir bip sesiyle sandalye ekranı açılır ve kilit simgesi kaybolur. Artık akülü sandalyeyi kullanabilirsiniz.

q logic joystick.jpg

q logic joystick 6 tuşlu.jpg

curtisjoystick.png

Q logic  joystick 8 tuşlu.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap