Berrin

Bu Habere İlgililerden Destek Bekleniyor...

Önerilen İletiler

basketbol%20tekerleresi.jpg

Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde bu yıl ilk kez mücadele edecek 7 Ocak Bedensel Engelliler Basketbol Takımı maç sandalyeleri olmadığı için sıkıntı yaşıyor.Maça başka takımın saldalyeleri ile çıkacaklarını belirten Dernek Başkanı Muttalip Altun, ilk kez basketbol Liginde mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Amaçlarının şehirdeki 3 bin 500 engelliye spor yaptırmak olduğunu ifade eden Altun, "Türkiye engelliler tekerlekli sandalye basketbol 2. ligine bu yıl Osmaniye'den 3 takım katılacak. 7 Ocak Engelliler, 80.

Yıl Engelliler ve Düziçi Engelliler Basketbol takımı katılıyor. Biz takım olarak bu yıl ilk defa ligde mücadele edeceğiz, ilk olduğumuz için iddialı değiliz" şeklinde konuştu.

Şuanda karşılaşmalara diğer takımların tekerlekli sandalyeleri ile çıktıklarını ifade eden Altun, "Müsabakalar için uzun bir süredir takım olarak kendimizi hazırladık. Ancak tek sıkıntımız kendimize ait maç sandalyelerimizin olmamasıdır. Karşılaşmalara diğer takımdaki arkadaşlarımızın sandalyeleri ile çıkıyoruz. Yetkililerin bizlere destek olmalarını bekliyoruz." dedi.

Karşılaşmalara çıkabilmek amacıyla ödünç sandalye temin ettiklerini ve bu durum karşısında çok zorlandıklarını aktaran Altun, "Ligde diğer takımlarla eşit mücadele edemiyoruz. Bizim sandalyelerimiz eski olduğu için manevra kabiliyetimiz çok düşük oluyor. Onların sandalyeleri ise yeni olduğu için daha hızlı hareket ediyorlar. Biz de diğer takımlarla eşit şartlarda mücadele etmek istiyoruz." diye konuştu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap