Yase_Hacer

Bedaid kullanan varmı?

Önerilen İletiler

Hastamızın yatak yarası sorunu var, hiçbişey işe yaramadı. Bedaid diye bir yatak çıkmış fiyatı biraz yüksek geldi bize. işe yarıyorsa hiç sorun değil ama emin olmak istiyoruz.

Aranızda kullanan varmı? Sitesine baktım iyi görünüyor. Bi arkadaşımızın tanıdığı kullanıyormuş, sordurduk kesinlikle işe yarıyor şu anda çok iyiymiş diyor ama her hastada farklı mı bilemedik.

Havalı yatak aldık işe yaramadı. Bedaid için herkes çok iyi diyor ama fiyatından dolayı emin olmak istiyoruz. Sitesinde yatak yarasını önlüyor diyor, olanlarıda iyileştiriyormuş. Aranızda kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa çok seviniriz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bugüne kadar pek çok ürün kullandım. Bir ürün satın alacağım zaman forumlardaki tüm yazıları okurum ama ne yalan söyleyeyim yorum yapmadım. Sorduğunuzbedaid yatağı yaklaşık iki yıl önce satın aldım. İncelediğimde aslında tam hayal ettiğim gibi bir yatak olduğuna ikna olmuştum. Fakat ürün hakkında tek satır yazı dahi bulamamıştım. Firmayı aradım. Ürünün özelliklerini en ince ayrıntısına kadar öğrendikten sonra neden hakkınızda yorum yok dediğimde firma yetkilisi şunu söylemişti. Kullanan insanlar yara oluşmadığı sürece yorum yapmıyor. Bir şekilde anlaşılabilir bir durum bu. Ben de parasını ödeyip satın aldım nasılsa ne diye reklamını yapayım diye düşünüyordum. Oysa yıllarca hem sakrumda hem sırt bölgesinde yineleyen yaralardan kurtulmama sebep bu yataktır. Havalı yatakların baklava dilimleri yok boru tipleri yok pozisyon verenleri yok visko yataklar. Hepsini denedim. Ödediğim paralaramı yanayım, çektiğim sıkıntıyamı. Bedaid kullanmaya başladıktan sonra en ufak bir yara dahi oluşmadı. Yatış konforunu ise hiç anlatmıyorum. 3 yıl önce 8 bin tl ödeyip aldığım dünyaca ünlü bir yatakta dahi bu yatağın konforunu bulamamıştım. Şimdi neden mi yazıyorum? Sadece bu yorumu yapabilmek için siteye üye oldum. Aynı zamanda tekerlekli sandalye kullanıcısıyım. Tekerlekli sandalyede uzun süre oturmaktan dolayı zaten problemli olan duruşum sıkıntı verecek hale ulaştı. Kullandığım tekerlekli sandalye minderini de değiştirmem gerekiyordu. Tekerlekli sandalye minderinde alternatif çok. Fakat oturduğumda pozisyonumu dikleştirecek bir şey arıyordum. Yine bedaidin sitesinde yeni geliştirdikleri skolyoz destek kemeri diye bir ürün buldum. Yine internette aradım ve yine hiçbir yorum bulamadım. Bedaid diye ararken forumda soruyu gördüm. Sonrasında yine skolyoz destek için yorum aramaya devam ettim. Sonrasında yine firmayı aradım ve ikna olduktan sonra hem destek kemeri hem de tekerlekli sandalye minderi siparişi verdim. İki ürün de yine tam düşündüğüm gibi geldi. Skolyoz destek kemeri hem oturma pozisyonunda dik kalmamı sağlarken hemde tekerlekli sandalyenin yan demirlerine sürtünmemi engelliyordu. İşte o an tüm sitelere girip bu ürünler hakkında yorum yapmaya karar verdim. Ayrıca parapleji olan amcam ve oğlu ALS hastası olan bir tanıdığa da bedaid yatak aldırmıştım. Bendede bu yatağı almalarına vesile olduğum 2 kişidede bu yatak yüzde yüz netice verdi. Bilmiyorum ne denli anlatabildim yada siz ne düşünürsünüz ama bu yatağı tavsiye etmek ve insanları bu dertten kurtarmak gerek diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap