gunes

Bayanlar İçin (T.A.K.) Alternatifi İn-flow

Önerilen İletiler

>>İNFLOW

>Atonik mesaneli hastalar için temiz,rahat ve uygun mesane boşaltımı

>Diğer kateterlerin yerini tutar ve hayat kalitesini yükseltir.

>Valf-Pompa mekanizması içeren ,manyetik kumandayla harekete geçen,yumuşak silikon bir gövdesi bulunur.

>Valf-Pompa mekanizması boşaltım sonrasın birikimi önler.

>Geçici üretra içi cihaz 29 günde bir değiştirilmek üzere dizayn edilmiştir.

>Diğer kateterler gibi takılır,kullanıcı yada hasta baıcı tarafından yerleştirilebilir.

>Kullanıcı tarafından hızlı,güvenli ve acısız şekilde çıkartılabilir.

İn-Flow cihazı atonik ve akontraktil mesaneli kadınlar için kumandalı ,üretra için valf -pompa mekanizmasıdır.Silikon bir yerlşetirme haznesi bulunur ve mesane drenajı sağlar.

Atonik mesane nörolojik hastalıklara ve hasara bağlı hastaların spontan olarak idrarını yapamadığı işeme bozukluğudur. Bu işeme bozukluğu insanın hayatında karşılaşabileceği güvensizlik yaratan durumdur. Bu aynı zamanda ciddi bir medikal problemdir üriner retansiyon bakteriyel kolonizasyon tekrarlayıcı üriner sistem infeksiyonu mesane taşı ve azalmış renal fonksiyton gibi kompli,kayonlara yol açabilir. Bu gereçlere ihtiyacın fazla olmasına rağmen bu tip hastalara medikal yardım zordur. Çoğu hastada mesane fonksiyon bozukluğu spina bifida, multipi skleroz, inmel spiral kord hasarı nveya çoğu da yaşlıdır.En üzücüde yapabilecek çok az şey olmasıdır. Atonik mesane için bir tedavi yoktur. Herhangi bir cerrahi yada diğer medikal tedavisi yoktur. Çok sayıda medikal probleme neden olması ve aktivitelerini etkilememesine rağmen çok sayıda hasta işeme için kataterlere güvenmektedir.

İn-flow racı atonik ve akontraktil mesanesi olan kadının mesane drenajını sağlayan kontrol edilebilir kapak pompa mekanizması olan üretral olarak yerleştirilen bir alettir. Bu aralıklı olarak kullanılan prostatik bir araçtır (29 gün) ve üriner kataterlere alternatif olarak gösterilir.

İn-flow aleti mesane drenajı sağlayan yeni bir yöntemdir. Mesaneyi pasif yer çeki, mine bağlı boşaltan diğer aletlerden farklı olarak in-flow araçlarının 10000RPM de dönen türbin pompası vardır ve aktif olarak idrarı boşaltır. Kullanılan teknoloji anahtar dizaynıyla ve manyetik aktivasyonlu mesane fiksleme metodu ile dünyaya yaygın olarak patenti vardır.

U.S.IDe klinik çalışmada (n=256) in-flow aleti şu anki temiz aralıklı katetarizasyon ile karşılaştırılmış ve PVR ve üriner sistem infeksiyonu yönünden daha iyi olduğu bulunmuştur. Hayat kalitesi olarak in-flow aleti daha üstündür, yan etkilerin ciddiyeti azdır ve bunlar aracın çıkarılması ile yok olur. Ayrıca in-flow aleti 1997 yılından beri Kanada, Avusturalya, Asya ve Avrupa'da kullanılmaktadır ve belirgin bir yan etkisi görülmüştür.

U.S.İDE çalışmasına ek olarak in-flow aracı güvenirliği ve etkinliği daha önce yapılan dört rewiev klinik çalışma ile dökümante edilmiştir.

KENDİNİZE GÜVENİNİZİ VE BAĞIMSIZLIĞINIZI GERİ KAZANIN

Güvenli rahat mesane drenajı

Birçok kullanıcı için hayat kalitesinde büyük gelişme

Tüplere ve idrar torbasına olan gereksinimin ortadan kalkması

Hastanın tuvalet kullanımını sağlamsı ve normal bir boşaltım

Birçok hasta içim bakıcıya gereksinim duymadan boşaltım sağlanması

Ne zaman istenirse tarafından bile çıkartılabilmesi

Bu ürünü kullanan var mı? Memnun musunuz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap