nayimurat

[Soru] Bir yakınımda omurilik tümörü saptandı

Önerilen İletiler

Öncelikle geçmiş olsun.

Bildiğim kadarıyla;omurilikteki timörler herkeste farklı olabiliyor.Bulunduğu bölgeye,büyüklüğüne,iyi yada kötü huylu olmasına bağlı olarak.Bazısı ameliyatla alındıktan sonra tekrarlamıyor,bazısı malesef tekrarlıyor,bazısı ameliyat olmaya kalmadan felç bırakabiliyor,bazısı ameliyattan sonra felç bırakabiliyor,bazısı da hiçbir hasar ve sorun bırakmıyor.

Tabiki bu konuda uzman değilim ama timörlü arkadaşlardan bildiğimi sizinle paylaştım.

İnşallah çok fazla hasar görmeden atlatabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aramıza hoşgeldiniz,

Omurilik tümörü işininin ehli doktorlar tarafından alınırsa ve zaten henüz omur ilik sinirlerine zarar vermemişse sorun çıkmadan iyileşir.

Asistan yada işini bilmeyen doktorlar yüzünden çok felç kalmış arkadaş var.

Allah yardımcınız olsun, Doktorunuzu iyi seçin..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Hoşgeldin aramıza nayimurat geçmiş olsun.Bende 16 seneden beri omurilik tümöru nedeniyle omurilik felçlisiyim L2-3 seviyesinde olmasına senin adına sevindim en azından seviyesi düşük , ama yukarıda arkadaslarımında dediği gibi tümörun cinsi huyu sinirlerin neresinde oldugu ne kadar cok sinire baskı yapıp yapmadığı yani omurilikdeki durumu cok önemli ve sadece kartalda yok artık hemen hemen her yerde omurilik üzerine doktorlar var ama Canby arkadasımızda dediği gibi doktorun tecrübesi işinin ehlisini bulmanız gerekmektedir Eğer doktorları arastırmak isterseniz bende size bir doktor tavsiyesinde bulunayım Prof. Dr. Ziya Akar bu dal üzerinde tecrübeli ve kendisini geliştirmiş bir doktordur arastırmanızı tavsiye ederim.. Allah yardımcınız olsun...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bende omurilik tömürü nedeniyle yürüyemiyorum amaliyatta dikkatli olmanı isterim umarım çok hasar oluşmadan atlatırsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap