Can Sengul

BuradaEngellendim.com

Önerilen İletiler

engellendim.bmp

Engelli vatandaşlarımızın çektikleri zorlukların ne kadar farkındasınız, ya da onların çektikleri sıkıntıları önlemek onlara yardımcı olmak için neler yapıyorsunuz. Ne yazıkki kimse kimsenin derdini anlamaz olmuş durumda. Anlayış beklemek en çok onların hakkı. Çünkü onlar için yapılan hiç bir öncelik yok. Hem devlet olarak hem de vatandaşlar olarak onlara yardımcı olmadığımız gibi engel oluyoruz.

Devlet politikalarında yavaş yavaş iyileşmeler olsada kesinlikle yeterli değil devletin sahip çıkması gerektiği kadar vatandaşlarında saygılı olması gerekmekte. Engelli vatandaşlarımızı engelleyen düşüncesizlerin yaptıkları dengesizliği ve yaptıkları dengesizlikler yüzünden sıkıntıları daha artan daha da engellenen vatandaşlarımız çektikleri sıkıntıları paylaşmak için bin internet sayfayı açmışlar ve herkes kendisini engelleyen dengesiz, düşüncesizlerin yaptıklarını resim çekerek paylaşıyorlar. Belki bazı kendini bilmezler bu resimleri görürde yaptıklarını bir daha tekrarlamazlar.

Aşağıda adresi mutlaka ziyaret edin ve mutlaka dikkat etmeye özen gösteriniz.

http://buradaengellendim.com/

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Engellendiğimiz yerlerin fotoğraflarını koymaya kalsak binlerce sayfalık web sitesi olur heralde.İnsan sağlıklı iken belki böyle şeylere fazla dikkat etmiyor,bu duruma düşünce ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyor...

Ama çok ufak detayların bizim hayatımızı ne kadar değiştirebileceğini bütün duyarlı insanlar unutmamalılar...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sanal ortama eklenen resimler ses getirse bile etki getirmiyor. Fakat 2012 ye kadar engelsiz şehir yapma zorunluluğuyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Siteyi Gözlem altına aldı. Eklenen Resimlerdeki Yerlere gidip engelleri kaldıracaklarmış(mış).

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İNŞ BU SORUNLAR BİR GÜN ORTADAN KALKAR AMA HİÇ SANMIYORUM BİRAZ ZOR GÖZÜKÜYO BEN KENDİ APRTMANIMDA KENDİME AİT RAMPA YAPTIRDIĞIM HALDE ÖNÜNE BİSİKLET MOTOR ARAÇ KOYUYOLAR VE BUNU SÖYLEDİĞİMİZDE BİDE ARKAMIZDAN KONUŞUP NE AGRESİFLER NE VAR ORAYA KONSA DİYEBİLİYOLAR Kİ NERDE KALDIKİ ŞEHİR İÇİNDE BUNLARA DİKKAT EDİLSİN BAŞIMDAN GEÇEN Bİ OLAYI DAHA ANLATAYIM ÇARŞIDA KALDIRIMDA GİDİYORUM VE SONUNA GELDİĞİMDE RAMPA NIN ÖNÜNDE ARAÇ VARDI ORDA BİRAZ BEKLEDİM SAHİBİ GELİR DİYE SONRADAN FARKETTİMKİ ARAÇ ENGELLİ ARAÇI BU DAHA TUHAFIMA VE SİNİRİME GİTTİ VE BEN GELDİĞİM YOLU TEKAR GERİ DÖNÜP TRAFİKTE TERS YÖN GİTMEK ZORUNDA KALDIM SIRF O ARABA YÜZÜNDEN VE TEKRAR YANINA GELDİĞİMDE CAMINA YAZI YAZDIM ( SİZ BUNU YAPARSANIZ GERİSİ TABİKİ YAPAR) :(

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap