Sumeye

Felçli Dede 6 Ayda Ayağa Kalktı

Önerilen İletiler

Felçli dede 6 ayda ayağa kalktı

İstanbul'da yaşayan 79 yaşındaki Metin Türkay, geçirdiği bir ameliyatı sonrası felç geçirdi.

Her iki ayağı tutmadığı için yatağa düşen yaşlı adam, Manisa'da bulunan herbalist Şevki Güngör'ün verdiği bitkisel kürlerle yeniden yürümeye başladı.

Kırkağaç ilçesinde 'Ege Lokman' olarak tanınan herbalist Şevki Güngör'ü ziyaret eden Metin Türkay, "Bir yıl önce rahatsızlandığım için hastaneye gittim. Yapılan tetkikler sonucu Aort Anevrizma teşhisi konuldu. Bununla ilgili olarak hastaneye yatışım yapıldı ve hemen ameliyata aldılar. Ameliyat sırasında kalbim durmuş. Doktorlar, beni kurtarabilmek için her türlü müdahaleyi yapmışlar. Ancak duran kalbim bir türlü çalışmamış. Beni orada bırakıp gitmişler. Ameliyathaneden son çıkan bir hekim, benim parmağımın kımıldadığını fark etmiş ve tekrar diğer doktorların ameliyata girmelerini sağlamış yarım kalan ameliyata devam etmişler. Ameliyatın ardından bir süre hastanede kaldıktan sonra doktorlar beni taburcu ettiler. 3 ay sonra da prostat ameliyatı oldum. Prostat ameliyatı olduktan bir ay sonra evimde felç geçirdim. Belden aşağısı tutmuyordu" dedi.

6 AY SONRA YENİDEN YÜRÜMEYE BAŞARDI Geçirdiği felç sonrası yatağa düşen ve ailesinin yardımına muhtaç kalan 79 yaşındaki Metin Türkay'ın kaderi herbalist Şevki Güngör sayesinde değişti. Çocuklarının yaptığı araştırma sonucu bitki uzmanı Şevki Güngör'le tanıştığını anlatan Türkay, şöyle devam etti:

"Çocuklarım bana Ege Lokman olarak bilinen Şevki Güngör'den bitkisel ürünler getirdiler. Hiçbir tıbbi ilaç kullanmadan sadece bitkisel ürünler kullanarak 6 ayda ayağa kalktım. Şimdi tek başıma kimsenin yardımı olmadan yürüyebiliyorum. Felç geçirdiğimde ayağıma iğne batırıyorlardı ve hiç hissetmiyordum. Şimdi çok iyiyim. Doktorlar bana felç geçirdiğimde yapılacak hiçbir şey yok demişlerdi. Şimdi sağlıklı bir şekilde yaşamıma devam ediyorum".

Herbalist Şevki Güngör de, Metin Türkay'ı çok iyi gördüğünü belirterek, "Metin amcamız yatağa düşmüş, hiç yürüyemiyordu. Raporlarını inceledikten sonra, kendisini yeniden ayağa kaldıracak bitkisel ürünlerimizi verdim. Kısa zamanda iyileşme belirtileri gösterdi ve 6 ay sonra yeniden yürümeye başladı. Bugün yürüyerek beni görmeye gelmiş olmasına çok sevindim. Kendisine sağlıklı bir ömür diliyorum" dedi.

İnternet Haber

  • Like 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap