Berrin

MS ve Şeker Hastalığına KÖK'ten Çözüm

Önerilen İletiler

MS (Multipl skleroz) ve şeker (Diyabet) hastalığına kök hücre tedavisi ile çözüm bulundu.

Chicago'daki Northwestern Üniversitesi Feinberg Tıp Okulu İmmünoterapi Bölümü Başkanı Prof.Dr Richard Burt,Ms ve Diyabet hastalığında,hastanın kemik iliğinde kök hücre alıyor.Sonrada hastanın immün (bağışıklık) sistemini yok edip,o kök hücreyi hastaya enjekte ediyor.Böylece hastanın bağışıklık sistemi yeniden oluşuyor.

Dr.Burt bu şekilde dünyada ilerlemiş 150 MS ve 50 den fazla Tip 1 diyabet hastanı kök hücre yöntemiyle tedavi etmiş.Hastalar tedaviden sonra hiçbir ilaca ve tedaviye gereksinim duymuyor.Sağlam insanlar gibi yaşıyor.

Bu tip hastalar için kesinlikle umut olduğunu ifade eden Dr.Burt şunları kaydetti.’’Dünyanın dört bir yanından gelen hasta var. Onların her dakika iyiye gittiğini görmek umut verici.İlaç,kortizon ve iğne kullanmak zorunda kalan tüm hastalarım iyileşti.Size artık teorikte konuşmuyorum.Bunların hepsi yapıldı hastalar iyileşti.20 gün hastanede kalıyorsunuz.sonra tamamen özgürsünüz.’’dedi.

Tedavi araştırmalar kapsamında olduğu için şimdilik ücretsiz. Yani ameliyata alınmanız için gönüllü olmanız yeterli. Tabi Dr.Burt’ün ‘’mutlak hasta ‘’tipine uymak kaydı ile.Eğer MS hastası sürekli atak geçiriyorsa,sinir sistemi çökmüş ve tekerlekli sandalyeye mahkum kaldıysa,şeker hastalarında kapanmayan yaralar,iğnesiz yaşanmayan günler yoksa Dr.Burt’ün ‘’mutlak hasta’’ tipine uyuyorsunuz demektir.

Kaynak:Sağlık Personeli Platformu.

  • Like 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap